dinsdag 15 februari 2011

UITDAGING 50

Patroon / Pattern

Hallo lieve dames! Geweldig dat jullie er weer zij want ohhhhh....we hebben zo'n leuke uitdaging deze week (al zeg ik het zelf)! Maar eerst wil ik jullie weer hartelijk bedanken voor jullie prachtige inzendingen van de afgelopen week. De wereld heeft er gisteren vast een stuk mooier uit gezien met al die lieve post. Dat moet toch een positieve vibe met zich mee hebben gebracht, al die glimlachen bij het ontvangen van zo'n kaartje!

En wat gaan we van de week doen dan. Nou, we hebben een patroon voor jullie en wel van een piramide kaart. Gaaf hè? Je kunt er zo ontzettend leuke dingen mee doen, dat zullen jullie verderop wel zien.

Om het patroon te bemachtigen kun je mij een mailtje sturen (via de "contact us" button) en ik stuur je het patroon toe. LET OP...ALS JE HET PATROON NIET VOOR DEZE UITDAGING GEBRUIKT WORDT JE UITGESLOTEN VAN ALLE PATRONEN DIE IN DE TOEKOMST NOG ZULLEN KOMEN!!

Send me an e-mail to get this pattern ("contact us" button) and I will e-mail it to you. BE AWARE.....IF YOU DON'T USE THE PATTERN FOR THIS CHALLENGE YOU ARE EXCLUDED IN THE FUTURE FOR ANY OTHER PATTERN!!

En dan nu snel naar al die leuke piramides!!

Gastdesigner: Jolanda Cuper
Stempel: Ollie and Olga


Anja Bruynen
Stempel: Apple Girl


Bernadet Weijs
Stempel: Basset GirlEllen Ruberg
Stempel: Ollie and Olga


Joan Ottevanger
Stempel: Shower GirlMarion van den Bos
Stempel: Basset Girl


Renata Elenbaas
Stempel: Apple Of My Eye


Renata van Miltenburg
Stempels: The Question, New Father en Rock A Bye Baby


De overige stempels zitten op de andere zijden.

Wat zijn ze allemaal GAAF!! Ik ben er echt helemaal weg van en hopelijk jullie ook! Kan niet wachten om te zien wat jullie er van maken....

Je weet het hè, je mag nu ALLE MERKEN STEMPELS gebruiken voor de uitdaging maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden en dus 3(!) digi's van Karen's Doodles te winnen. Op de tweede en derde plaats maak je wel kans met de andere merken.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

En dan hebben we natuurlijk ook nog onze Doodle Diva's Gallerij, voor en door Karen's Doodles liefhebbers! Om dit blog levendig te houden kun je jouw kaartjes en projecten ook insturen, graag zelfs!! Ook tutorials of leuke ideeën zijn van harte welkom. Stuur ze naar Renata Elenbaas, je vindt haar e-mail adres via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Komt jou tutorial in de Gallerij te staan dan belonen we dat met een rubberen KD-stempel.

Mocht je nog geen Karen's Doodles digi's hebben, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken (er staat weer een nieuwe).

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


Piramide kaart ingezonden per e-mail door: Johanna Koopman


4 opmerkingen:

Linda zei

Wauw dat hebben jullie weer heel mooi gemaakt, schitterend
gr linda

jannie zei

schitterens was het om te maken . nu even de vraag ik heb een link in mij bericht staan naar jullie blog maar het kruisje verdwijnt niet . wat heb ik verkeerd gedaan . jannie

camcraft zei

Such wonderful DT entries. Thank you so much for kindly sending the template. I am very pleased to have come across your blog.
Carole x

Heidie zei

wat een leuke kaarten zijn er weer gemaakt. Ik was te laat om mijn kaart te laten zien. Maar heb mijn kaart toch op mijn blog gezet. Kunnen jullie hem toch nog zien.

groetjes heidie