dinsdag 8 februari 2011

UITDAGING 49

Rood-hart(jes)-lieve tekst / Red-heart(s)-sweet sentiment

Goedemorgen allemaal, wat fijn dat jullie weer een kijkje op ons blog komen nemen. Dank je wel aan alle deelnemers van afgelopen week, super leuk om nog steeds zoveel Karen's Doodles te zien!

Benieuwd wat jullie met onze nieuwe uitdaging gaan maken...Karen heeft de laatste tijd zoveel leuke digi's gemaakt dat de uitdaging van deze week totaal niet moeilijk zal zijn! Wat willen we zien...nou met Valentijnsdag om de hoek kunnen we er natuurlijk niet omheen dus kom maar op met dat rode papier, al die hartjes en die lieve tekst!

Hieronder wat onze dames er van gemaakt hebben!

Gastdesigner: Jolanda Cuper
Stempel: Sweep Me Off My Feet


Renata Elenbaas
Stempels: Sweep Me Off My Feet en Tropical Herbert Set


Anja Bruynen
Stempel: Cupid Teddy Bear


Ellen Ruberg
Stempel: Dance my Darling


Greet Claassen.
Stempel: Dance My Darling.


Joan Ottevanger
Stempel: Dance My DarlingMarion van den Bos
Stempel: Dance My Darling


Moon Hulsman

Moon is momenteel even mantelzorgster en daardoor staan de DT werkzaamheden op dit moment op een laag pitje.

Renata van Miltenburg
Stempel: Va Va Voom


Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van onze lieve kaartjes en voldoende inspiratie hebben opgedaan om mee te doen deze week!

Zoals ik jullie verteld heb kun je sinds vorige week ALLE MERKEN STEMPELS gebruiken voor de uitdaging maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden.

Neem ook eens een kijkje op Hyves en Facebook, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

En dan hebben we natuurlijk ook nog onze Doodle Diva's Gallerij, voor en door Karen's Doodles liefhebbers! Om dit blog levendig te houden kun je jouw kaartjes en projecten ook insturen, graag zelfs!! Ook tutorials of leuke ideeën zijn van harte welkom. Stuur ze naar Renata Elenbaas, je vindt haar e-mail adres via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Komt jou tutorial in de Gallerij te staan dan belonen we dat met een rubberen KD-stempel.

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


2 opmerkingen:

majo zei

Wat zijn er weer mooie kaarten gemaakt DAMES!!!!.
Zonnige groetjes Majo

Hazel zei

I'm sorry I wrongly entered another card for this challenge - thanks for deleting it - I've taken the link off my blog x