dinsdag 1 februari 2011

UITDAGING 48

Schets 12 / Sketch 12


En dit is hem, de schets van deze maand, nogmaals gemaakt door Christa. Een lekkere weer toch? Ik weet zeker dat jullie er weer goed mee uit de voeten kunnen net als ons DT deze week.

Eerst wil ik vanaf deze plek Tinie heel hartelijk bedanken voor haar bijdragen afgelopen maand en vooral ook voor haar leuke reacties die zij bij jullie achter liet, top!

En dan een welkom aan Jolanda die het stokje over neemt en onze gastdesigner voor de maand februari is. Welkom meid, leuk dat je met ons mee wilt doen. Ik kijk erg naar je creaties uit.

Ook een speciaal welkom en dank je wel aan onze terugkerende speciale gast desginer Alina, super dat je weer zo'n mooie kaart voor ons hebt gemaakt!

Dus zonder verder gedoe laat ik jullie snel hun kaarten zien.

Speciale Gastdesigner: Alina Meijer
Stempel: Fisher Dad


Gastdesigner: Jolanda Wieten
Stempel: Ballerina Doggie


Het tweede termijn Karen's Doodles DT is afgelopen en helaas heeft onze Mariska besloten te stoppen met haar werkzaamheden voor ons DT. Vind ik persoonlijk een groot gemis maar ik snap haar keuze wel. Als je maar heel weinig creatieve tijd hebt dan wil je die natuurlijk niet alleen met Karen's Doodles vullen, hoe leuk de digi's ook zijn...er zijn nog véél meer leuke stempels in omloop! Dank je wel lieve Mariska voor de prachtige kaartjes en je enorme inzet voor Karen's Doodles Nl, we zullen je missen!!

Hieronder voor de laatste keer genieten van Mariska's kaartje!

Mariska van der Linde
Stempel: Basset Girl


En dan gaan we nu kijken wat de rest van het DT met de schets gedaan heeft.

Renata Elenbaas
Stempel: Va Va Voom


Anja Bruynen
Stempel: Herbert's In Love


Bernadet Weijs
Stempel: Love At First Sight


Ellen Ruberg
Stempel: Tropical Rosie Set


Greet Claassen
Stempel: Tissue Please.


Joan Ottevanger
Stempel: CelebrationMarion van den Bos
Stempel: Grandma Pie


Moon Hulsman
Jullie weten het hè, Moon doet niet mee met de schets maar heeft daarvoor in de plaats weer een super leuke workshop gemaakt die vanaf zaterdag op de Doodle Diva's Gallerij te zien zal zijn.

Renata van Miltenburg
Stempel: Basset Girl


Nou, hoe vonden jullie ze deze reis? Ik ben weer bijzonder trots op ons team!

Zoals ik jullie verteld heb kun je vanaf deze week ALLE MERKEN STEMPELS gebruiken voor de uitdaging maar alleen als je er een Karen's Doodles op hebt zitten maak je kans om "Kaart van de Week" te worden. In tegenstelling tot wat ik vorige week zei heeft Sandy besloten voor de 2e en 3e prijs niemand extra in de Random trekking te doen, KD of niet. Het is te omslachtig allemaal, vandaar. Mijn excuses.

Jullie weten toch dat we ook op Hyves en Facebook te vinden zijn, misschien leuk om je ook daar bij ons aan te sluiten?

Vergeet niet om een kijkje te nemen op onze Doodle Diva's Gallerij, met zaterdag dus een nieuwe workshop van Moon! Om dit blog levendig te houden kun je jouw kaartjes en projecten ook insturen, graag zelfs!! Ook tutorials of leuke ideeën zijn van harte welkom. Stuur ze naar Renata Elenbaas, je vindt haar e-mail adres via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Komt jou tutorial in de Gallerij te staan dan belonen we dat met een rubberen KD-stempel.

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


4 opmerkingen:

Aletta zei

Hallo dt-team van KD,
Het zijn weer prachtige kaarten met deze leuke sketch. Fijne dag. Groetjes, Aletta

Jolanda Cuper zei

Dames van het DT team wat hebben jullie allemaal geweldige kaarten gemaakt! Super!
Groetjes Jolanda.

majo zei

Hoi Dames van het DT team. wat een pracht kaarten weer zeg. gr Majo

Heidie zei

wat een mooie kaarten. en bedankt voor de eervolle vermelding van afgelopen week. Heb deze week ook weer meegedaan. heb er twee kaarten mee gemaakt.

groetjes Heidie