donderdag 3 februari 2011

KAART VAN WEEK 4 IS...


Joukje, zoals je ziet is het deze week jou kaartje geworden met maar liefst 16 punten. Mooi hoor dit strakke, stoere kaartje! Gefeliciteerd en om je prijs te claimen kun je me een mailtje sturen ("contact us" button) met de keuze van je stempels.

We hebben maar liefst drie(!) dames voor de eervolle vermelding, namelijk Geertje, Heidi en Henny die alle drie, tien punten hadden... Zeg nu nog maar eens dat de "Kaart van de Week" makkelijk kiezen is ;)

Random heeft besloten tot de volgende prijswinnaars:

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

8
18

Timestamp: 2011-02-02 21:26:59 UTC


Elise als 2e prijswinnaar...


...en Geertje als 3e prijs winnaar.


Gefeliciteerd dames, ook voor jullie geldt, als je je prijs wilt claimen dan moet je me even een mailtje sturen met de keuze van je stempel(s)!

Fantastisch dat jullie de moeite hebben genomen om (weer) mee te doen, graag tot volgende week wanneer er weer een leuke uitdaging op jullie wacht!

Warme groet,

Renata

1 opmerking:

Elise zei

Wow, ik wilde met de volgende challenge meedoen en nu zie ik dat ik de 2e prijs heb gewonnen. Heel erg bedankt. Ik ben er echt super blij mee, want de stempels zijn zo leuk. Nu nog kiezen welke ik wil.

Liefs Elise