zaterdag 5 februari 2011

GOUWE OUWE deel 14 - DT-DAG

Goedenavond allemaal! Ben ik toch helemaal de Gouwe Ouwe van vandaag vergeten.... Hoe dat komt? Nou we hadden vandaag een super gezellige DT-dag maar daarover later meer, eerst de lieve oudjes van Anja en Bernadet!

Anja Bruynen
Stempel: Love You For Ever


Bernadet Weijs
Stempel: Lovestruck


Wat een schatjes weer hè? De dames hebben er weer ware kunstwerkjes van gemaakt!

En dan die DT-dag... We hebben vandaag met acht dames van het team een workshop inkleuren met distress inkt gevold bij Angelique van Scrap en More en het was LEUK joh! We hebben echt een super gezellige dag gehad, hebben allemaal het één en ander (bij) geleerd en werden door haar en Yvonne heel goed verzorgd met koffie, thee, lekkers, soep en broodjes. Uiteraard hebben we leren kleuren met distress inkt en van de verschillende "technieken" en tips hebben we een leuk boekje gemaakt (wat ik natuurlijk nog af moet maken - vertel eens iets nieuws). Het was ook erg leuk om elkaar eens in levende lijve te ontmoeten en we hebben heel wat afgekletst natuurlijk :D Maar we hebben ook hard gewerkt zoals jullie op de foto's hieronder wel zien!


Zo'n gezellig team hebben we dus :D

Warme groet,

Renata van Miltenburg

4 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Wauw dat is leuk! Het lijkt mij super gezellig en leerzaam. Wat zullen er nu extra mooie kaarten komen!
Groetjes Jolanda.

Elise zei

Wat een leuke en gezellige foto's. Fijn dat jullie zo'n leuke en leerzame dag hebben gehad. De gezelligheid straalt ervan af.

Groetjes Elise

Linda zei

Wat leuk dat jullie dat zo saampjes gedaan hebben, toppie
gr linda

Yvonne's cardcorner zei

Leuke foto's zijn het geworden zeg. en wat lief je bedankje! Ik heb het graag gedaan hoor. Was erg leuk om te doen en heel gezellig! Jullie zijn echt een superteam!
Hoop tot een volgende keer!
groetjes Yvonne