dinsdag 25 januari 2011

UITDAGING 47

Een kaart voor een man of jongen / A card for a man or boy

Wat een mooie kaarten hebben we weer voorbij zien komen afgelopen week! Erg leuk dat jullie weer mee deden dames, heel erg bedankt daarvoor.

Wil ik eerst een BELANGRIJKE MEDEDELING doen! Er gaat namelijk iets veranderen. Vanaf volgende week mag je met ALLE MERKEN stempels mee doen aan onze uitdagingen. We zouden graag een wat breder publiek trekken om zo meer bekendheid te geven aan Karen's Doodles. Maarrrr... alleen de kaarten/projecten waar een Karen's Doodles op gebruikt is kunnen "Kaart van de Week" worden. De rest doet wel mee in de Random. Wederom een voordeeltje voor de Karen's Doodles gebruikers, zij krijgen een extra nummer in de Random en hebben dus een extra kans om een prijs te winnen.

Tot zover het nieuws.

En dan nu naar de uitdaging van deze week, zoals je bovenaan hebt kunnen lezen willen we deze week een kaart/project zien voor het mannelijke deel van de bevolking.

Velen vinden het moeilijk om een mannen/jongenskaart te maken maar met de vele leuke mannen en jongens stempels van Karen's Doodles is het vast geen probleem. Stoere kleuren, kraft, metalen embellishments, knopen en touw en daar heb je jouw mannen/jongenskaart....appeltje-eitje!! Succes!

Om een idee te krijgen hieronder natuurlijk enkele voorbeelden van ons DT.

Gastdesigner: Tinie Hoogvliet
Stempel: Summertime Boy - Soccer


Mariska van der Linde
Stempel: Get well soon!Renata Elenbaas
Stempel: Super Boy


Anja Bruynen
Stempel: On The Run


Greet Claassen.
Stempel: Driving Celebration - Boy


Joan Ottevanger
Stempel: Summertime Boy - SoccerMarion van den Bos
Stempel: Thrill Of The Grill


Moon Hulsman
Stempel: Rootin Tootin Cowboy


Wat zijn ze toch weer leuk hè? Persoonlijk maak ik dus graag mannen/jongens kaarten...niet te veel poespas, ik ben namelijk niet zo heel erg van de bloemetjes. Ik kan niet wachten om nieuwe ideeën op te doen met jullie inzendingen, dus dames...aan de slag.

Neem ook eens een kijkje op onze Doodle Diva's Gallerij, er staan inmiddels zulke leuke workshopjes op! En om 'm  levendig te houden kun je jouw kaartjes en projecten ook insturen, graag zelfs!! Ook tutorials of leuke ideeën zijn van harte welkom. Stuur ze naar Renata Elenbaas, je vindt haar e-mail adres via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Komt jou tutorial in de Gallerij te staan dan belonen we dat met een rubberen KD-stempel.

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


4 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Wauw Dt team jullie hebben er weer prachtige kaarten van gemaakt!
Groetjes Jolanda.

Heidie zei

wat een prachtige kaarten zijn er gemaakt door het DT team. Ik doe voor de eerste keer mee aan jullie challenge blog. Heb meteen twee projecten gemaakt die bij elkaar horen.

groetjes Heidie

Marley zei

Prachtige kaartjes van het team! leuk om weer eens mee te spelen.
Groetjes,
Marley

Linda zei

Super kaartjes van het DT team, nou de mijne is nog net op tijd af hihi
gr linda