dinsdag 11 januari 2011

UITDAGING 45

Recept / Recipe

Hallo lieve dames, wat fijn dat jullie er weer bij zijn en heel hartelijk bedankt voor de mooie inzendingen. Jullie hebben weer goed je best gedaan op onze schets!

Deze week hebben we ook weer een leuke uitdaging, een recept deze keer, die hadden we nog niet gehad.

Het recept is: 3 knopen - 2 hatpins/spelden - 1 lintje. We zien graag dat jullie deze drie ingrediënten gebruiken op jullie kaart of project.

Hieronder onze voorbeelden...

Gastdesigner: Tinie Hoogvliet
Stempel: Little Helping Hands


Marion van den Bos
Stempel: It's your day


Mariska van der Linde
Stempel: Sweep me off my feetMoon Hulsman
Stempel: Tiger Fun


Renata Elenbaas
Stempel: Get Well Soon


Anja Bruynen
Stempel: Rosie Dance


Greet Claassen
Stempel: Super Boy


Joan Ottevanger
Stempel: Emma's ValentineIk vind dat ze er weer geweldig uit zien wat jullie! Hierdoor krijg je vast zelf zin om aan de slag te gaan, toch?

Help ook mee onze Doodle Diva's Gallerij levendig te houden en stuur je kaartjes, projecten, tutorials of leuke ideeën op naar Renata Elenbaas. Je vindt haar e-mail adres via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Komt jou tutorial in de Gallerij te staan dan belonen we dat met een rubberen KD stempel.

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de nieuwste gratis digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


Geen opmerkingen: