dinsdag 4 januari 2011

UITDAGING 44

Schets 11 / Sketch 11

Een groot "Dank je wel" aan de dames die ook afgelopen week weer alle druktes hebben getrotseerd om toch mee te doen aan onze uitdaging en super leuke feestelijke kaarten en projecten hebben gemaakt! Donderdag wordt de kaart van de week en de overige prijswinnaars weer bekend gemaakt dus vergeet niet even terug te komen om te kijken wie dat zijn.

Een nieuw jaar, een nieuwe maand, een nieuwe schets! En ook dit keer is hij gemaakt door Christa Knegt.


Als eerste de uitwerking van onze nieuwe gast designer, Tinie. Welkom in ons midden, hartstikke leuk dat je mee doet de maand januari!

Gastdesigner: Tinie Hoogvliet
Stempel: Flowergirl


Joan Ottevanger
Stempel: Bigsby Gift


Marion van den Bos
Stempel: Rosie Dance


Mariska van der Linde
Stempel: Reading is fun


Moon Hulsman
Onze Moon kan niet met schetsen overweg zegt ze zelf en daarom heeft ze bedacht dat ze in plaats daarvan elke eerste week van de maand een leuk project voor Doodle Diva's Gallerij bedenkt. De eerste komt er aan en is echt super leuk dus hou DDG in de gaten!!

Renata Elenbaas
Stempels: Grandma Pie en Apple Pie


Anja Bruynen
Stempel: Santa Waving


Ellen Ruberg
Stempel: Celebration


Greet Claassen
Stempel: Mr. Fix It Car


Renata van Miltenburg
Stempel: Sledding Snowman


En dat waren onze uitvoeringen. Ook zin in deze schets? Trek je favoriete papiertjes van dit moment uit de la en aan de slag dan maar!

Help ook mee onze Doodle Diva's Gallerij levendig te houden en stuur je kaartjes, projecten, tutorials of leuke ideeën op naar Renata Elenbaas. Je vindt haar e-mail adres via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Komt jou tutorial in de Gallerij te staan dan belonen we dat met een rubberen KD stempel.

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben, je kunt ze HIER aanschaffen of HIER gratis de nieuwste digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


Geen opmerkingen: