zaterdag 15 januari 2011

GOUWE OUWE deel 11

Onze lieve teamleidster Renata heeft vorige week niets teveel gezegd, ook deze week heeft het Gouwe Ouwe team weer een heel leuk thema verzonnen: Old Time Favourites. Iedereen heeft wel een stempel waar je keer op keer iets mee maakt. Zo eentje die je al een hele tijd in je bezit hebt en die je blijft gebruiken. Is het niet herkenbaar? Voor mij in ieder geval wel!. Hieronder zie je de All Time Favourites van het Gouwe Ouwe Team:

Ellen Ruberg
Stempel: Ballerina Doggie


Anja Bruynen
Stempel: Bigsby king


Bernadet Weijs
Stempel: Mermaid


We kunnen het maar niet vaak genoeg vermelden dames; stuur je kaarten, projecten en tutorials in zodat ook jouw kunstwerkjes voor alle Karen's Doodles liefhebbers te bewonderen zijn op de Doodle Diva's Gallerij. Wordt jouw tutorial geplaatst, dan wordt dat beloond met een rubber stempel!

Heb je al meegedaan met de uitdaging van deze week? Ik weet bijna zeker dat het antwoord nee is want helaas hebben we nog maar een enkele inzending die kans maakt op gratis digi stamps naar keuze. Je hebt nog tijd tot maandagavond om mee te doen!

Een gezellig en creatief weekend gewenst!
Hrtelijke groet,
Mariska

5 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Wauw het zijn weer prachtige creaties dames! Stuk voor stuk een plaatje!
Groetjes Jolanda.

Jolanda Cuper zei

Wauw het zijn weer prachtige creaties dames! Stuk voor stuk een plaatje!
Groetjes Jolanda.

marion zei

Dit komt me idd heel bekend voor, zo´n stempel waar je niet genoeg kaarten mee kunt maken. Wat een bjoeties hebben jullie hiermee gemaakt zeg ! groetjes Marion

majo zei

Wat zijn ze mooi!! Stuk voor stuk zijn ze zo prachtig gemaakt . Petje af hoor DAMES. liefs Majo

anita01 zei

Zit hier te genieten zeg, wat een mooi's allemaal...veel succes en plezier dames en heren.

Warme groetjes,
Anita.