dinsdag 28 december 2010

UITDAGING 43

Knallende kurken, een feestelijke kaart / Popping corks, a festive card.

Welkom bij de laatste uitdaging van Karen's Doodles NL! Wij willen iedereen die afgelopen jaar heeft deelgenomen aan onze uitdagingen ontzettend bedanken. Het is elke week weer een feestje om te kijken wat voor moois iedereen nu weer heeft gemaakt met de uitdaging van de week! We hopen dan ook van harte dat jullie ook volgend jaar weer trouw zullen deelnemen. Dankzij jullie kan dit blog bestaan!!

Vanaf deze plaats willen we iedereen dan ook alvast een heel feestelijk uiteinde wensen en een gezond, gelukkig, liefdevol en creatief 2011!!

Gaan we snel kijken naar al het feestelijks van ons Design Team, als eerste het kaartje van onze gastdesigner van deze maand, Jolanda. Het is haar laatste kaartje als onze gast en ik wil haar dan ook hartelijk bedanken voor haar inbreng. Super gedaan Jolanda, bedankt.

Gastdesigner: Jolanda Aufdenkamp
Stempel: Here Comes The Bride


Greet Claassen
Stempel: Penguin Cupcake


Joan Ottevanger
Stempel: Fairy FunMarion van den Bos
Stempel: Graduation Doggie


Moon Hulsman
Stempel: Flower Bear


Onze hardwerkende Anja heeft helaas de griep te pakken, beterschap meis!

Bernadet Weijs
Stempel: Joy


Ellen Ruberg
Stempel: Dance My Darling


Renata van Miltenburg
Stempel: Bigsby Gift


Dat waren onze laatste kaarten voor dit jaar. Ik vind dat het Design Team werkelijk fantastisch werk heeft geleverd en ik ben ontzettend dankbaar dat ik met zulke creatieve, behulpzame, lieve dames mocht samenwerken! Meiden ontzettend bedankt en we gaan er weer een geweldig jaar van maken in 2011!!

En natuurlijk wil ik ook de dames die ons DT inmiddels verlaten hebben bedanken voor hun bijdragen dit afgelopen jaar.

DAMES!!!!! Ik kan het gewoon niet geloven dat we nog maar 4(!!!) deelnemers hebben bij de wedstrijd op Doodle Diva's Gallerij. De prijs is zo ontzettend leuk....je mag zelf een stempel bedenken en een naam geven die Karen dan voor je zal tekenen! Denk aan de huilende dame, of de stempel voor mijn nichtjes die Karen voor mij heeft gemaakt. Lijkt het je niet ontzettend gaaf om zo iets voor jezelf te bedenken?? JA TOCH???? Aan de slag nog deze week om je mooiste kaart of project ooit te maken en in te sturen!!!!

Natuurlijk kun je ook je kaartjes, tutorials of leuke ideeën in blijven sturen, neem daarvoor contact op met Renata Elenbaas via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Doen hoor dames, je krijgt op die manier extra bezoekers op je blog en dat is natuurlijk altijd leuk!!

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben, wat ik me bijna niet kan voorstellen want er zitten zulke leuke tussen zoals deze nieuwste, die niet alleen leuk is voor kerst maar ook voor verjaardagen of andere feesten!

Je kunt ze HIER aanschaffen of HIER gratis de nieuwste digitale stempel (freebie) oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Fijne week en tot de eerste uitdaging in 2011!

Warme groet,

Renata van Miltenburg


2 opmerkingen:

CreaRenata zei

Hoi meiden, ik doe het even via deze weg. Wat een fantastische kaartjes hebben jullie allemaal weer gemaakt. Ik ben trots dat ik deel ben van dit geweldige team!

gr. Renata

Krista's Design zei

Meiden, wat een mooie kaartjes hebben jullie afgelopen jaar gemaakt!!! En wat heb ik daarvan genoten! Ik vond het super dat ik een keertje gastdesigner mocht zijn. Bedankt daarvoor! :) Op naar het volgende jaar!!! Liefs, Krista