dinsdag 7 december 2010

UITDAGING 40

Schets 10

Wat een mooie inzendingen hebben we weer gezien bij de inspiratie foto uitdaging! Het blijft leuk om te zien hoe ieder voor zich die interpreteerd. Fijn dat jullie weer mee deden dames!!

Zullen we maar beginnen met het voorstellen van ons nieuwe DT lid? Jullie hebben de afgelopen twee weken al kunnen genieten van haar kunstwerkjes en diegene die de Cards Only lezen weten zeker wie ze is.... tatataaaaa.... MOON HULSMAN!!


En dit heeft zij over zichzelf te vertelen:

Ik ben al een paar jaar 40 en woon in Brabant met mijn man en vier kinderen. Eigenlijk is scrappen altijd al mijn hobby geweest, want na de plakboeken en agenda's zijn nu de lootjes, miniboekjes en de kaartjes aan de beurt. Vooral kleine projectjes vind ik leuk!

Op naar onze uitdaging, de eerste week van de laatste maand van het jaar...hoe zeg ik dat? Tijd voor de schets in ieder geval. Ook deze schets is gemaakt door Christa.


Eerst wil ik jullie een kaartje laten zien dat helemaal op de computer is gemaakt, er is geen kleurpotlood, copic of papiertje aan te pas gekomen. Het kaartje is gemaakt door onze Speciale Gastdesigner, Nellie Hulsman (nee, geen familie van). Nellie is meer een scrapbookster maar ik kreeg van haar een fantastisch kaartje, op de computer gemaakt en verstuurd via Greetz. Het leek mij leuk haar te vragen af en toe eens een kaartje met een Karen's Doodles te maken, om jullie te laten zien dat je ze ook op deze manier kunt gebruiken. Nu blijkt wel dat de stempels digitaal soms moeilijk in te kleuren vallen omdat ze niet altijd helemaal gesloten zijn. Een uitdaging dus maar wel een leuke! Ik ben heel benieuwd of we jullie soms op een idee hebben gebracht en we vaker digitale kaartjes zullen zien...

SPECIALE GASTDESIGNER: Nellie Hulsman
Stempel: Bigsby Wreath
Digitale kaart!


Verder met het kaartje van onze nieuwe gastdesigner voor de maand december. Jolanda is ook al vanaf het begin een trouwe deelneemster aan onze uitdagingen en verdient het dus om in het zonnetje gezet te worden! Fijn Jolanda, dat je met ons mee wilt doen in deze drukke maand.

Gastdesigner voor december: Jolanda Aufdenkamp
Stempel: Bigsby Wreath


En dan gaan we nu kijken hoe ons ijverige DT de schets heeft gebruikt.

Anja Bruynen
Stempel: Bigsby Gift


Bernadet Weijs
Stempel: Skating Snowman


Ellen Ruberg
Stempel: Carolers


Greet Claassen
Stempel: Bigsby Gifts.


Joan Ottevanger
Stempel: Hang In There PossumMoon Hulsman
Stempel: Sailor BoyRenata van Miltenburg
Stempel: Mr. Fix It Car


Mariska van der Linde
Stempel: JoyDat was onze bijdrage en we zijn reuze benieuwd naar die van jullie!

We hebben onlangs de 100 volgers bereikt op onze Doodle Diva's Gallerij. We houden een wedstrijd om het te vieren dus doe mee en maak kans op die fantastische prijs!

Natuurlijk kun je ook je kaartjes, tutorials of leuke ideeën in blijven sturen, neem daarvoor contact op met Renata Elenbaas via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Doen hoor dames, je krijgt op die manier extra bezoekers op je blog en dat is natuurlijk altijd leuk!!

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben (wat ik me bijna niet kan voorstellen want er zitten zulke leuke tussen) dan kun je ze HIER aanschaffen of HIER de gratis digitale stempel oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

1 opmerking:

Inny zei

Superkaart,Jolanda! Gefeliciteerd !

Groetjes, Henny