dinsdag 21 december 2010

UITDAGING 42

Alles mag! / Anything goes!

Hallo lieve dames! Wauw... toch nog 13 deelnemers afgelopen week, top! En wat een leuke inzendingen weer, dat wordt moeilijk kiezen voor ons. Heel erg bedankt dat jullie weer meededen, dat waarderen we zeer!

Als eerste het volgende, KAREN'S DOODLES BESTAAT 1 JAAR en viert dit met 25% korting op alle stempels! De code hieronder gebruik je bij het uitchecken en kan meerdere keren gebruikt worden t/m 26 december. De rubberen stempels blijven in de uitverkoop zolang de voorraad strekt.


En dan op naar de volgende uitdaging, die hebben we lekker makkelijk gehouden ivm met de komende feestdagen, deze week MAG ALLES! Als er maar een Karen's Doodles op zit uiteraard :) Hopelijk vinden jullie deze week nog een gestolen uurtje.

Gaan we nu maar eens kijken wat ons DT er van gebrouwen heeft, te beginnen met onze gastdesigner voor deze maand.

Gastdesigner: Jolanda Aufdenkamp
Stempel: Dragon Birthday


Ellen Ruberg
Stempel: Bigsby Candy Cane


Greet Claassen.
Stempel: Driving Celebration Girl.


Moon Hulsman
Stempel: Little Helping Hands


Anja Bruynen
Stempel: Bigsby With Cookies


Bernadet Weijs
Stempels: Carolers en Bigsby GiftRenata van Miltenburg
Stempel: CarolersDit is hoe wij ons uitgeleefd hebben deze uitdaging, de meiden hebben weer goed hun best gedaan vinden jullie niet? Nu is het aan jullie...Karen is al weer volop aan het tekenen voor Valentijnsdag dus reden te meer om te zorgen dat je één van de prijzen wint!

Over prijzen winnen gesproken....gaan jullie me nu echt vertellen dat jullie de mogelijkheid om een zelf ontworpen stempel te winnen aan jullie neus voorbij laten gaan? We hebben echt nog véél te weinig deelnemers op Doodle Diva's Gallerij. We houden daar een wedstrijd om te vieren dat we de (inmiddels meer dan) 100 volgers hebben, dus doe mee en maak kans op die fantastische prijs.

Natuurlijk kun je ook je kaartjes, tutorials of leuke ideeën in blijven sturen, neem daarvoor contact op met Renata Elenbaas via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij. Doen hoor dames, je krijgt op die manier extra bezoekers op je blog en dat is natuurlijk altijd leuk!!

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben, wat ik me bijna niet kan voorstellen want er zitten zulke leuke tussen zoals deze nieuwste, die niet alleen leuk is voor kerst maar ook voor verjaardagen of andere feesten!

Je kunt ze HIER aanschaffen of HIER gratis deze nieuwste digitale stempel oppikken.


Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

EN DAN NU, NAMENS HET DESIGN TEAM VAN KAREN´S DOODLES NL...

WIJ STUREN JULLIE DEZE KOUDE WINTERDAGEN DE WARMSTE WENSEN!!!

Fijne kerstdagen en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

2 opmerkingen:

Krista's Design zei

Dames, wat hebben jullie weer een mooie dingen gemaakt!!!
Ik ga eens kijken of ik me ook aan het werk kan zetten!
LIefs,
Krista

CreaRenata zei

Wow, Renata, dat heb je allemaal weer prachtig geschreven! Petje af!

gr. Renata