donderdag 23 december 2010

KAART VAN WEEK 50


Dat was wederom niet zo moeilijk kiezen...niet unaniem maar wel met een duidelijke voorsprong van 9 punten heeft Jolanda deze week de mooiste 'kaart' gemaakt! Echt een heel bijzonder projectje, ik denk dat jullie begrijpen waarom onze keuze naar dit kunstwerkje uitging. Gefeliciteerd meid...ik hoef je niet te vertellen wat je moet doen hè? :)

De eervolle vermelding gaat deze week naar Merit die ook een schitterend kaartje heeft gemaakt waar een groot aantal punten naar toe ging.

Maar Random heeft besloten de volgende winnaars te kiezen...

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

7
13

Timestamp: 2010-12-22 20:25:59 UTC


Anne-Marije, jij bent de nummer twee geworden.


En Arjetta, jij hebt de derde prijs gewonnen.


Gefeliciteerd dames, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen (contact button) met daarin de keuze van jullie stempel(s)!

Vergeet niet die wedstrijd (alles mag!) op Doodle Diva's Gallerij waar je een zelfontworpen stempel kunt winnen! En natuurlijk hebben we dinsdag de laatste uitdaging van dit jaar. Ik hoop dat jullie er weer bij zullen zijn!

Hele fijne kerstdagen! Hopelijk zijn de wegen in ieder geval begaanbaar, anders wordt het voor veel mensen misschien toch een vrij eenzame kerst...

Warme groet,

Renata van Miltenburg

3 opmerkingen:

Jeanet zei

Wow, die van Jolanda is echt heel erg gaaf zeg, nou dames allemaal van harte gefeliciteerd met jullie prijzen hoor. Groetjes, Jeanet

arjette zei

WWooowww wat leuk zeg, bedankt!!! Ik ga vanmiddag effe snuffelen en dan mail ik mijn keuze wel door, wat leuk zeg!!! Jolanda en Anne-Marije ook gefeliciteerd hoor!!

gr. arjette.

Jolanda Cuper zei

Tjonge wat een feestje! Hartelijk bedankt dat ik heb mogen winnen. Ben er erg blij mee! SUPER!
Arjette en Ann-Marije ook hartelijk gefeliciteerd met jullie prijs!
Merit had inderdaad een schitterende kaart! Had gedacht dat zij zou winnen.
Langs deze weg wil ik in ieder geval iedereen bedanken voor de altijd leuke reacties en natuurlijk allemaal heerlijke feestdagen toegewenst!
Groetjes Jolanda.