donderdag 9 december 2010

KAART VAN WEEK 48


Jaaaa...een plaatje hè, deze kaart van de week. De keuze was dan ook niet moeilijk, alweer unaniem kozen we voor deze kaart van Jolanda. Gefeliciteerd meid, stuur me een mailtje om je prijs te claimen en de blinkie op te vragen.

We waren het deze ronde trouwens helemaal behoorlijk eens want ook de eervolle vermelding (de runner up zeg maar) was bijna unaniem en gaat deze week naar Aletta.

Maar de keuze voor de tweede en derde prijs wordt door Random gemaakt en dit zijn dus de winnaars.

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

10
7

Timestamp: 2010-12-08 19:46:22 UTC


De tweede prijs is dus voor jou Sandra


En de derde prijs is voor jou Janine


Ook jullie gefeliciteerd dames, mail me ("contact us" button) om je prijs te claimen.

Natuurlijk hebben we ook deze week weer een uitdaging en wel met een geweldige schets! Aarzel niet en doe mee want Karen heeft weer een paar gezellige winter/kerst digi's getekend en ook die zijn natuurlijk te winnen!

Heb ik nog iets anders leuks.... Ook op de Doodle Diva's Gallerij loopt een wedstrijd en omdat nog niet veel dames aan deze wedstrijd deelnemen hebben we besloten er een HEEL BIJZONDERE PRIJS tegenaan te gooien! De winnaar van deze wedstrijd (waar alles mag als er maar een Karen's Doodles op zit) mag namelijk zelf een stempel ontwerpen (en een naam geven) die Karen dan zal teken!!! Nou als dat geen reden is om mee te doen dan weet ik het ook niet meer!!!

De wedstrijd loopt tot het eind van het jaar dus tijd genoeg om mee te doen ondanks alle druktes deze maand... :)

Warme groet,

Renata van Miltenburg

2 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Wauw wat geweldig dat jullie mijn kaart gekozen hebben als mooiste kaart van de week! Aletta ook gefeliciteerd! Vond jou kaart ook erg mooi! Andere dames ook gefeliciteerd met jullie prijzen. Ga kijken of het mij lukt om een dezer dagen ook mee te doen aan een andere KD uitdaging!
Groetjes Jolanda.

Sandra1968 zei

Jolanda, gefeliciteerd met je terechte 1e prijs :-)
En ik ben ook heel erg blij met mijn prijs. Ook Janine gefeliciteerd.