dinsdag 30 november 2010

UITDAGING 39

Inspiratiefoto 5

Ongelooflijk, het is al weer de laatste dag van november...op naar de feestelijke maand december! En dat de kerst er aan zit te komen dat hebben we ook weer gezien in de vele kerstkaartjes in onze "Stippen en Strepen" uitdaging. Mooi hoor dames en hartstikke leuk dat jullie weer mee deden!

We gaan beginnen met verdrietig nieuws, tenminste...voor ons dan! Christa kan met haar drukke baan helaas niet langer aan de verplichtingen van ons design team voldoen en daarom moeten we haar jammer genoeg laten gaan. Gelukkig heeft zij beloofd om wel de schetsen te blijven maken en ook af en toe terug te zullen keren als Speciale Gastdesigner, zo blijft ze toch nog een beetje bij ons. Dank je wel Christa voor al je prachtige kaartjes!

Het goede nieuws is dat we ook al iemand gevonden hebben die ons weer komt versterken en dat is niet de eerste de beste kan ik wel zeggen! Wie dit is dat vertel ik jullie volgende week, dan stelt zij zich aan jullie voor. Een geduld dus nog ;)

Ook gaan we afscheid nemen van Marian, onze gastdesigner van de maand november. Super bedankt voor al die mooie kaartjes Marian en we hopen natuurlijk dat je weer trouw elke week met ons mee doet in de uitdagingen!

Op naar de foto waardoor wij ons deze week hebben laten inspireren en wat wij ook van jullie vragen.


SPECIALE GASTDESIGNER: Moon Hulsman
Stempel: Summertime Boy - Soccer


Gastdesigner maand November: Marian van Eindhoven
Stempel: Skater Girl


Renata Elenbaas
Stempel: Joy


Anja Bruynen
Stempel: Carolers


Ellen Ruberg
Stempel: Bovine Beauty


Joan Ottevanger
Stempel: Meet Me Under The MistletoeDoor allerlei druktes deze week geen kaartje van Marion van den Bos

Mariska van der Linde
Stempel: Snow Angel


Renata van Miltenburg
Stempel: Home Tweet Home


Mooi?? Dacht het wel, toch? Leuk hè om te zien hoe verschillend iedereen zich laat inspireren. We zijn heel benieuwd naar jullie interpretatie!

Vandaag is de laatste dag van de Sinterklaas freebie wedstrijd op onzeDoodle Diva Gallerij. Niet getreurd echter want er loopt inmiddels al weer een andere omdat we de 100 volgers hebben bereikt. Doe mee en maak kans op die fantastische prijs!

Natuurlijk kun je ook je kaartjes, tutorials of leuke ideeën in blijven sturen, neem daarvoor contact op met Renata Elenbaas via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij.

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben (wat ik me bijna niet kan voorstellen) dan kun je ze HIER aanschaffen of HIER de gratis digitale stempel oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Zoals jullie zien is de deadline verlengd met een paar uur :)

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

4 opmerkingen:

Gwendolyn zei

Wat een leuke uitdaging! Ik hoop dat ik weer eens de tijd heb om mee te doen!

Liefs Gwendolyn

Jolanda Cuper zei

Super wat een mooie foto daar komen vast prachtige kaarten van. DT team heeft er in ieder geval al een aantal schitterende kaarten gemaakt.

Inny zei

Wow, wat een juweeltjes van kaarten zijn er al geplaatst!!!
Complimenten!

Groetjes, Henny

chrilvian zei

woehoeeee hier is mijn kaart