dinsdag 16 november 2010

UITDAGING 37

Sinterklaas freebie

Goedemorgen dames, wat een ontzettend leuke creaties hebben we gerecycled voorbij zien komen, alleen waren het er veel minder dan ik verwacht had met die geweldige Sinterklaas freebie in het vooruitzicht!!

Jammer dat het blijkbaar voor veel van jullie een lastige of te ingewikkelde opdracht was want het is zo leuk om te doen en je kunt op die manier erg leuke cadeautjes maken! En minstens zo jammer is het dat er daardoor dus maar weinig dames onderstaande Sinterklaas freebie hebben ontvangen want zoals het DT verderop laat zien zijn er zulke leuke dingen mee te maken...


Ik ben zelf echt een enorme Sinterklaas fan en ben dan ook blij dat Karen's Doodles met wat Sinterklaas digi's is gekomen. Het is zo geweldig om voor die bijzondere tijd wat leuke Sint decoraties en traktaties te maken. Dit is in het creatieve wereldje natuurlijk lang niet zo gewoon als met kerst maar ik hoop dat wij daar verandering in kunnen brengen!

De opdracht voor deze week luidt dus...maak iets moois met de Sinterklaas freebie!

Heb je vorige week niet meegedaan maar wil je wel graag deze Sinterklaas digi dan kun je hem HIER aanschaffen!

En dan laat ik jullie nu zien dat ik geen woord teveel heb gezegd!

SPECIALE GASTDESIGNER: Moon Hulsman, welbekend uit de Cards Only!!
Stempel: Sinterklaas Kapoentje


Gastdesigner: Marian van Eindhoven
Stempel: Sinterklaas freebieMarion van den Bos
Stempel: Sinterklaas freebie


Mariska van der Linde
Stempel: Sinterklaas freebieRenata Elenbaas
Stempel: Sinterklaas freebie


Anja Bruynen
Stempel: Sinterklaas freebie

Projectje volgt later

Ellen Ruberg
Stempel: Sinterklaas freebie en een onderdeel uit de Sinterklaas Shoe Set


Joan Ottevanger
Stempel: Sinterklaas freebieRenata van Miltenburg
Stempel: Sinterklaas freebie


Zijn jullie hier ook zo enthousiast over?

Mocht je nu toch helemaal geïnspireerd zijn door Sinterklaas op onze Doodle Diva Gallerij loopt ook nog een geweldig leuke uitdaging (tot en met vrijdag 19 november)? Als je aan deze uitdaging mee doet verdien je een andere hele gave SINTERKLAAS FREEBIE!! Kijk dus snel op DDG wat je er voor moet doen.

Natuurlijk kun je ook je kaartjes, tutorials of leuke ideeën in blijven sturen, neem daarvoor contact op met Renata Elenbaas via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij.

Ik kan het me niet voorstellen maar heb je nog geen Karen's Doodles stempels? Je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de gratis digitale stempel oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Zoals jullie zien is de deadline verlengd met een paar uur :)

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

2 opmerkingen:

Everien zei

Hallo Renata,
Heb ik het goed begrepen dat je hier alleen mee kan doen als je vorige week meegedaan heb of mag je ook meedoen met de andere freebie of met de andere digi van de sint want die heb ik vorige week aangeschaft.
Vorige week was ook een erg leuke uitdaging maar ja, je kan niet alles. Een drukke tijd deze maanden en naast 32 uur werken lukt het niet altijd!

Krista's Design zei

Vond deze uitdaging echt super leuk!!! Bedankt voor de digi!!!
xxx krista