dinsdag 2 november 2010

UITDAGING 35

Schets 9 / Sketch 9


Dit is de schets van Christa waar jullie de komende week mee aan de slag mogen. Natuurlijk mag je de schets weer spiegelen of draaien, zoalang je de originele schets nog maar ziet. Schiet je nu meteen iets te binnen of heb je inspiratie nodig? Kijk dan snel hieronder want dat hebben we weer genoeg en niet in de laatste plaats dankzij onze SPECIALE GASTDESIGNER Alina! Heeft zij niet weer een waanzinnig mooi kaartje gemaakt?


En dan hebben we ook nog een nieuwe gastdesigner. Vanaf nu hebben we elke maand een nieuwe gastdesigner die we selecteren uit onze deelnemers aan de uitdagingen. Marian hebben we als eerste gekozen omdat zij werkelijk ALLE uitdagingen heeft meegedaan...is dat niet bijzonder? Dit is haar eerste kaartje.

Gastdesigner: Marian van Eindhoven
Stempel: Polkadot Girl


En hieronder kun je zien wat de super creatieve meiden van het DT met de schets gedaan hebben.

Ellen Ruberg
Stempel; Love At First Sight


Greet Claassen
Stempel: Santa Waving.Joan Ottevanger
Stempel: Grandma PieMarion van den Bos
Stempel:Born To RideMariska van der Linde
Stempel: Baby JezusRenata Elenbaas
Stempel: Polka Dot Bear


Anja Bruynen
Stempel: Turkey trot
Bernadet Weijs
Stempel: First Taste of SnowChrista Knegt
Stempel: Nutsy AcornRenata van Miltenburg

Het spijt me heel erg dames ik moet deze week verstek laten gaan :(

Maar gelukkig was er weer genoeg te bewonderen toch?! Aan de slag dus maar want wat is er nu fijner dan met een leuke schets aan de gang gaan?

Neem zeker ook een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij want daar hebben we vanaf vandaag een langlopende uitdaging en daar bedoel ik mee dat je tot en met vrijdag 19 november hieraan mee kunt doen!
Als je aan deze uitdaging mee doet verdien je onderstaande SINTERKLAAS FREEBIE, hoe leuk is dat? Kijk dus snel op DDG wat je er voor moet doen.


Natuurlijk kun je ook je kaartjes, tutorials of leuke ideeën in blijven sturen, neem daarvoor contact op met Renata Elenbaas via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij.

Wil je ook met die leuke schets aan de slag en dan ook maar meteen meedoen aan onze uitdaging, je kunt de stempels van Karen's Doodles HIER aanschaffen of HIER de gratis digitale stempel oppikken.

Wil je de grens over dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Zoals jullie zien is de deadline verlengt met een paar uur :)

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

1 opmerking:

* Üla * zei

Ohh, dames wat houden jullie ons toch lang in de spanning, wie deze keer de uitdaging #35 gewonnen heeft!
Wij zijn reuze benieuwd en we wachten erg nieuwsgierig af...;D
groetjes Ula