dinsdag 23 november 2010

UITDAGING 38

Stippen en strepen / Dots and stripes

Dag lieve dames! Sinterklaas leeft toch iets minder onder de knutselaars dan ik gedacht had. Ach een nieuwe traditie heeft natuulijk even tijd nodig zich te ontwikkelen :) Maar gelukkig de dames die meegedaan hebben aan de vorige uitdaging hebben echt kunstwerkjes afgeleverd, super meiden, dank daarvoor!

Natuurlijk hebben we ook deze week weer een uitdaging voor jullie en we hebben het makkelijk gehouden deze keer: STIPPEN EN STREPEN, dat is wat we willen zien op jullie kaart of project én een Karen's Doodles natuurlijk.

We zijn enorm trots om deze week een wel heel bijzondere SPECIALE GASTDESIGNER aan jullie voor te stellen. Zij heeft ook nog iets met de Sinterklaas freebie gemaakt en die foto heb ik toegevoegd aan de uitdaging van vorige week... hebben jullie die gezien, dan weten jullie over wie ik het heb. Ladies and Gentlemen hier is Moon Hulsman, welbekend van die super originele projecten uit de Cards Only en van het Magnolia Event van Paper & Pictures.

SPECIALE GASTDESIGNER: Moon Hulsman
Stempel: Reading is Fun


En dan hier de kaart van onze gastdesigner van de maand november.

Gastdesigner: Marian van Eindhoven
Stempel: Time To Relax


En natuurlijk hebben ook de meiden van het DT zich op de stippen en strepen gestort met het volgende resultaat.

Mariska van der Linde
Stempel: Bigsby's Wreath


Renata Elenbaas
Stempel: Meet Me Under The Mistletoe


Anja Bruynen
Stempel: Sinterklaas op de Waterski (komt binnenkort in de winkel)


Ellen Ruberg
Stempel; Joy


Marion van den Bos
Stempel: Polka Dot Girl


Renata van Miltenburg
Stempel: Ontwerp op speciaal verzoek (komt vast binnenkort in de winkel)


Hebben jullie overal de stippen en de strepen kunnen ontdekken? En nu zelf aan de slag hè, kom maar op met die stippen en strepen, we zijn heel benieuwd.

Naast deze gezellige uitdaging lopen er nog twéé andere op onzeDoodle Diva Gallerij, te weten de Sinterklaas uitdaging én een nieuwe omdat we de 100 volgers hebben bereikt. Doe mee en maak kans op die fantastische prijs!

Natuurlijk kun je ook je kaartjes, tutorials of leuke ideeën in blijven sturen, neem daarvoor contact op met Renata Elenbaas via de "Contact Us" button op Doodle Diva Gallerij.

Mocht je nog geen Karen's Doodles stempels hebben (wat ik me niet kan voorstellen) dan kun je ze HIER aanschaffen of HIER de gratis digitale stempel oppikken.

Is Nederland te klein voor je dan kun je natuurlijk altijd meedoen op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 23.59 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht! Zoals jullie zien is de deadline verlengd met een paar uur :)

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

2 opmerkingen:

glitzygirl zei

Hi guys, sorry, i don;t know what I was thinking. Very nice of all your DT;s to tell me that they liked my card, even though I didn;t use one of your images. Sorry again. I have been entering so many challenges lately, I must have overlooked that it. Blessings Hilde

Anne-Marije zei

Wat een mooie DT kaartjes zijn er weer gemaakt. Ik vind het thema van de challenge echt leuk. Mijn kaartje staat er nu ook bij.
xxx Anne-Marije