donderdag 18 november 2010

KAART VAN WEEK 45

Kaart (of eigenlijk project) van de week is geworden.........


Jolanda heeft een oud lunchtrommeltje omgetoverd tot deze fantastisch leuke afdrukjes-bewaar-box! Gefeliciteerd dame, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen ("contact us" button) met de keuze van je stempels en je krijgt dan natuurlijk onderstaande blinkie toegestuurd.


Het was erg spannend deze week, lange tijd gingen Jolanda en Sandra gelijk op en pas door de laatste top 3 waarin Jolanda 3 en Sandra 2 punten kreeg was de winnaar bekend! Sandra (1968) krijgt deze week dus de eervolle vermelding met maar 1 punt verschil! Jammer meid!

Natuurlijk laat ik Random Org. los op de nummers twee en drie en dit zijn ze geworden:

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

9
9

Timestamp: 2010-11-17 13:44:58 UTC


Jullie zien het, Random Org. had zijn lolbroek weer aan vandaag *grijns*... ok het is dus duidelijk dat deelnemer 9 de tweede prijs heeft gewonnen! Jij bent die 'Lucky Lady' Linda en hieronder zie je haar project een schattig doosje met memoblaadjes.


Nog maar eens...

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

7

Timestamp: 2010-11-17 13:47:51 UTC


En zoals je ziet heeft hij nummer 7 getrokken als derde prijswinnaar en dat is Henny met haar super leuke embellishments-opberg-doosje!


Gefeliciteerd dames, hartstikke leuk! Ook jullie kunnen me een mailtje, met daarin de stempel(s) van jullie voorkeur, sturen om je prijs te claimen ("contact us" button).

Dat waren de prijswinnaars van deze week en ik kan niet wachten tot we volgende week een keuze mogen maken uit al die leuke Sinterklaas inzendingen die vast nog gaan komen ;) Tot dan! Fijne dag.

Warme groet,

Renata

3 opmerkingen:

Sandra1968 zei

Gefeliciteerd met jullie prijs :-)

Linda zei

Dank je wel voor de tweede prijs, wat een grapjas die random.
gr linda

SCRAPPINGJOL zei

Hey wat leuk!! ;-) Dat ik door jullie als winnaar ben benoemd!! Jammer Sandra, vond jou creatie ook harstikke leuk!!

Groetjes,
Jolanda