dinsdag 26 oktober 2010

UITDAGING 34

Verf / Paint

Ja dames, we zijn alweer aan onze 34ste uitdaging toe en we hebben nog steeds ideeën genoeg! Eén van die leuke ideeën is het thema VERF...ja echt je mag lekker met verf gaan klodderen, maakt niet uit wat voor soort verf, acryl-, olie- of waterverf...leef je maar uit! Hou je niet zo van vieze handen geen probleem hoor, je kunt met het thema verf natuurlijk meerdere kanten uit. Wat dacht je van het verwerken van verfstrips op je kaart, moet je maar eens zien op de DT kaarten hieronder wat een leuk effect dat geeft. En ze zijn nog gratis te verkrijgen ook bij de bouwmarkt! En wat je ook kunt doen is een leeg verfblik pimpen, die kun je voor een klein bedrag op dezelfde plek aanschaffen. Of misschien heb je zelf nog een fantastisch idee in dit thema. Ik ben erg benieuwd wat jullie er weer van gaan maken maar laten we eerst eens kijken wat de meiden van het DT met dit thema gedaan hebben om jullie te inspireren.

Christa Knegt
Christa heeft het op het ogenblik ongelooflijk druk en kan helaas deze week niet van de partij zijn, hopelijk kunnen we volgende week weer een kaartje van haar bewonderen.

Ellen Ruberg
Stempel: Shower LadyAls cadeaulabel aan een tube doucheschuim;Greet Claassen
Stempel: Shower Girl.


Joan OttevangerOnze Joan is spijtig genoeg nog niet hersteld van haar val maar hoopt volgende week weer van de partij te zijn!

Marion van den Bos
Stempel: Fairy Fun


Mariska van der Linde
Stempel: Get Well Soon


Renata Elenbaas
Stempel: Rainy Day


Anja Bruynen
Stempel: Reading Is Fun


Bernadet Weijs
Stempel: Baby Jesus
Renata van Miltenburg
Stempel: Bovine Beauty


Dat waren ze weer voor deze week. Leuk toch?

Wil je graag meedoen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je kunt ze HIER aanschaffen of HIER de gratis digitale stempel oppikken.

Wil je ontdekt worden? Stuur dan je kaartje(s) in voor onze Doodle Diva Gallerij voor en door Karen's Doodles liefhebbers!
Stuur de foto('s) naar Renata Elenbaas (klik op "contact us" op het Doodle Diva Gallerij blog voor haar e-mailadres) en zij zorgt dat ze er op komen. Vergeet niet je BLOGADRES te vermelden! Je kunt natuurlijk ook gewoon even een kijkje nemen om inspiratie op te doen.

Is Nederland te klein voor je, doe dan mee op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

Geen opmerkingen: