dinsdag 19 oktober 2010

UITDAGING 33

Ton-Sur-Ton

Daaaaaarrrrrr zijn we weer! Een nieuwe week met een nieuwe uitdaging...en volgens enkele van ons DT was het weer een echte uitdaging! Grappig dat er elke keer wel iemand is die moeite met de opdracht heeft.

Okee, wat is dan de bedoeling? We vragen je deze week een kaart of project te maken in één kleur en dan bedoelen we de hele kaart, dus ook de digi! Natuurlijk mag je wel verschillende tinten van die kleur gebruiken. Je kunt je lievelingskleur kiezen of een kerstkaart maken in één van de kerstkleuren maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een soort zwart-wit foto te maken en alleen zwart en grijstinten te gebruiken. Toch weer mogelijkheden genoeg dus. We hopen dan ook dat jullie je in grote getalen aan de uitdaging gaan wagen...kom op, blaas ons omver!

Ideetje nodig? Kijk maar snel hieronder waar we van start gaan met de laatste bijdrage van onze laatste gastdesigner van de DT-Call. Saskia, heel erg bedankt voor je mooie kaartjes! Vanaf november gaan we verder met een maandelijkse gastdesigner, geselecteerd uit onze trouwe deelnemers.

Gastdesigner: Saskia van de Berk
Stempel: Tango


Bernadet Weijs
Stempel: Santa WavingChrista Knegt
Christa's kaartje volgt later deze week.

Ellen Ruberg
Stempel: Reading Is FunGreet Claassen
Stempel: On The Run.


Joan Ottevanger
Joan heeft pech gehad en een lelijke val gemaakt waarvan zij aan het herstellen is, sterkte Joan!

Marion van den Bos
Stempel: Reading Is Fun


Mariska van der Linde
Stempel: Skating Fun


Renata Elenbaas
Stempel: Sailor Boy


Anja Bruynen
stempel : Santa Waving


Renata van Miltenburg
Stempel: Ollie The Ostrich


Nou...nou? Wat denken jullie er van? Echt wel een leuke uitdaging toch? Ik had er in ieder geval lol in. Reuze benieuwd hoe jullie er over denken.

Wil je graag meedoen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je kunt ze HIER aanschaffen of de maandelijkse FREEBIE oppikken (er staat een leuke herfst digi op je te wachten).

Wil je ontdekt worden? Stuur dan je kaartje(s) in voor onze Doodle Diva Gallerij voor en door Karen's Doodles liefhebbers!
Stuur de foto('s) naar mij (klik op "contact us" voor mijn e-mailadres) en ik zorg dat ze er op komen. Vergeet niet je BLOGADRES te vermelden! Je kunt natuurlijk ook gewoon even een kijkje nemen om inspiratie op te doen.


Is Nederland te klein voor je, doe dan mee op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

4 opmerkingen:

Riet zei

Meiden,wat hebben jullie schitterende kaarten gemaakt,geweldige afdrukjes,wat mooi alles in 1 kleur.

Liefs Riet.

Kathleen zei

apologies - i can understand a few words of dutch but it's not good enough to understand that you had to use a Karen's Doodles image - should have realized tho!!
thanks for the comments on my card tho!

kathleen mc xx

Linda zei

Haha dit was nog moeilijk zo alles in 1 kleur maar het is gelukt. Dames ik vind jullie kaarten ook fanatstisch mooi geworden
gr linda

majo zei

Wat een pracht kaarten zijn er weer gemaakt Dames. Super!. Groetjes Majo