dinsdag 5 oktober 2010

UITDAGING 31

Schets 8 / Sketch 8

Inderdaad, dat betekent dat het al weer de eerste dinsdag van de maand is, oktober wel te verstaan...ik kan er maar niet bij hoe snel de tijd toch voorbij gaat. Het lijkt wel dat hoe ouder je wordt, hoe sneller het gaat!

Voor we naar de uitdaging over gaan eerst een vreugdevolle mededeling, we hebben een fantastisch nieuw DT-lid, haar naam is Ellen Ruberg en HIER kunnen jullie zien wat voor prachtige kaarten zij maakt.

Dit is Ellen:


En dit vertelt zij over zichzelf:

Ik ben Ellen Ruberg, 46 jaar jong en, al van jongs af aan, de enige creatieve telg uit mijn familie. Ik woon al 11 jaar samen met Peter en heb een dochter van 18 die al studeert maar nog wel gezellig thuis woont.
Ik werk al meer dan 25 jaar in de gezondheidszorg waarvan de laatste 22 jaar als longfunctieanalist. Nog voordat het Scrapbooking een officiële hobby was, oefende ik hem al uit. Kaarten maken deed ik in die tijd met behulp van de metalen embossing mallen. Het embossen doe ik nog steeds maar nu met de machine of met embossingpoeder. Stempels zijn één van mijn favoriete hobbyartikelen en na het inkleuren met potlood ligt mijn passie nu bij de Copics. Ik ben verslaafd aan mooi papier, wat bij deze hobby heel goed van pas komt. Ik hoop jullie met mijn DT kaarten wat inspiratie te geven.....

Een aanwinst, denken jullie niet?

En dan zal ik nu laten zien wat voor een gave schets Christa weer heeft gemaakt.Daar kunnen jullie vast wel mee uit de voeten, niet? We hopen weer een groot aantal deelnemers te mogen begroeten deze week.

We hebben nog iets leuks....we hebben vandaag een SPECIALE GASTDESIGNER en dat is Alina Meijer! In ons team zitten een aantal fans van haar schitterende kaartjes waaronder ikzelf en we zijn dan ook heel blij dat ze ja heeft gezegd op ons voorstel om een keer gastdesigner te zijn. Let vooral op haar prachtige kleurwerk!

SPECIALE GASTDESIGNER: Alina Meijer
Stempel: Mr. Fix It Car


Gastdesigner: Renske Hoekzema
Stempel: First Snowfall


Renata Elenbaas
Stempel: Apples and Pumpkins


Anja Bruynen
Stempel : Angel


Bernadet Weijs
Stempel: Watermelon Girl


Christa Knegt
Stempel: Pumpkin Baby


Ellen Ruberg
Stempel: Christmas Moose


Greet Claassen.
Stempel: Apple Of My Eye.


Joan Ottevanger
Stempel:  Phone A Friend


Marion van den Bos
Stempel: Pumpkin Mailbox


Mariska van der Linde
Stempel: Christmas Moose


Renata van Miltenburg
Stempel: Scarecrow Girl


Dat waren onze kaartjes, vinden jullie het wat? Genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan denk ik.

Wil je graag meedoen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je kunt ze HIER aanschaffen of de maandelijkse FREEBIE oppikken.

Wil je ontdekt worden? Stuur dan je kaartje(s) in voor onze Doodle Diva Gallerij voor en door Karen's Doodles liefhebbers!
Stuur de foto('s) naar mij (klik op "contact us" voor mijn e-mailadres) en ik zorg dat ze er op komen. Je kunt natuurlijk ook gewoon even een kijkje nemen om inspiratie op te doen.


Is Nederland te klein voor je, doe dan mee op het internationale challengeblog van Karen's Doodles.

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

4 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Hallo Allemaal,
Ellen gefeliciteerd met je DT!
Jullie allemaal gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst!
Super leuk!
Groetjes Jolanda.

alina zei

stuk voor stuk schitterende kaarten, lieve dames! bedankt voor de uitnodiging, ik vond het ontzettend leuk! Ellen, gefeliciteerd en veel plezier!
groetjes, Alina

miriam zei

Ellen gefeliciteerd met je Dt en veel plezier .
Mooie kaarten zijn er gemaakt ,en jullie allemaal gefeliciteerd met de nieuwe aanwinst ,ik weet zeker dat jullie blij met haar gaan zijn.

groetjes miriam (ellen's dt collega bij dcl)

Ellen zei

Oh, ik kleur van al deze lieve woorden....
Ik ben ontzettend blij dat ik met zoveel getalenteerde kaartenmaaksters mag samenwerken en hoop dat mijn bijdragen aan dit blog anderen zal inspireren tot het maken van de mooiste creaties ;-)

Groetjes Ellen