donderdag 21 oktober 2010

KAART VAN WEEK 41 IS...


Deze week is het de kaart van Janna geworden die met 1 punt verschil heeft gewonnen van mijn persoonlijke favoriet én eervolle vermelding Ulla. Hartelijk gefeliciteerd Janna, u heeft weer een schattig kaartje gemaakt. Om uw prijs te claimen en de blinkie in ontvangst te nemen kunt u mij even een mailtje sturen.

Ik vind het zo leuk om te zien hoe iedereen op een andere manier door een foto geïnspireerd raakt én ook hoe iedereen van het DT de inzendingen op een andere manier beoordeeld. Ik zal nog even uitleggen hoe we tot een winnaar komen...

Ieder DT-lid geeft zijn favoriete top 3 door waarbij de nummer 1 drie punten krijgt, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 één punt. Alles bij elkaar opgeteld heeft de kaart met de meeste punten gewonnen en bij een gelijke stand geef ik de doorslag :)

Op naar Random Org. die de overige twee winnaars zal aanwijzen...

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

2
5

Timestamp: 2010-10-21 12:40:42 UTC

Dat betekent dat de tweede prijs voor Majo is


en de derde prijs voor Irene.


Gefeliciteerd dames, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen met de keuze van je stempel(s).

Dat waren ze dan weer, onze winnaars van deze week. Wie weet ben jij de volgende?? We hebben ook deze week weer een leuke uitdaging dus sla je slag!

Oh enne mijn excuses dat de winnaars vandaag zo laat bekend waren, ik had gewoon geen idee dat het al weer donderdag was...de tijd gaat zo snel of zou ik gewoon te veel aan mijn hoofd hebben?? Enfin, het staat er weer op ;)

Warme groet,

Renata van Miltenburg

Geen opmerkingen: