donderdag 14 oktober 2010

KAART VAN WEEK 40 IS...


Deze week heeft het kaartje van Marian de meeste stemmen gekregen, maar liefst 11(!!) punten voorsprong op eervolle vermeldingen Aletta en Geertje. Ze heeft dan ook een appel gekleurd om in te bijten :)

Heel hartelijk gefeliciteerd Marian! Om je prijs te claimen kun je me een mailtje sturen met de drie digi's naar keuze en je ontvangt ze samen met onderstaande blinkie in je mailbox.


Random Integer Generator
Here are your random numbers:

3
15

Timestamp: 2010-10-13 17:39:21 UTC

Dus....

De tweede prijs is voor jou Sandra


The third price is yours Ursula


Gefeliciteerd dames, om jullie prijs te claimen mogen jullie me een mailtje sturen met de digi('s) naar keuze en ik zorg dat ze in je mailbox belanden! / Congratulation's ladies, to claim your price, just send me an e-mail with the digi('s) you like to have and I make sure they will be in your mailbox soon.

Warme groet,

Renata van Miltenburg

3 opmerkingen:

ursula Uphof zei

What a surprise to get a prize. Thank you. Congratulations to the other winners your cards are lovely.
I have emailed my choice of image.
Warm wishes. Ursula

scraphobby zei

te gek mijn kaartje als kaart van de week.
wouw
ga snel mijn digi,s uitzoeken.
groetjes marian

Sandra1968 zei

Joepie, de 2e prijs :-) Bedankt!
Ook de andere winnaars van harte gefeliciteerd!
Ik mail vanavond mijn keuze.
Groetjes, Sandra