dinsdag 21 september 2010

UITDAGING 29

Wat is je favoriete seizoen / What's your favourite season

Wat een fijn aantal deelnemers hadden we afgelopen week! Heel hartelijk dank aan de dames die hun mooie kaarten hebben ingezonden. Benieuwd naar wie "Kaart van de Week" is geworden en onderstaande blinkie heeft verdiend? Neem dan donderdag 23 september een kijkje op dit blog, dan wordt de winnaar bekend gemaakt.Nu we op de rand van de zomer en de herfst staan dacht ik dat het wel leuk zou zijn om aandacht aan de seizoenen te besteden.

De uitdaging is dan ook een kaart te maken geïnspireerd op je favoriete seizoen. Karen heeft leuke digi's in alle seizoenen dus dat zal geen probleem opleveren.

Hieronder zien jullie de favoriete seizoenen van het design team. Herfst en zomer zijn bij ons ronduit het populairst, geldt dat voor jullie ook?

Gastdesigner: Renate Poort
Stempel: Santa Waving
Favoriete seizoen: winterMarion van den Bos
Stempel: Maggie And Me
Favoriet seizoen: zomer!!!!Mariska van der Linde
Stempel: Rainy Day
Favoriete seizoen: herfst (en lente!)Renata Elenbaas
Stempels: Cornstalk and Crow - Pumpkin Mailbox - Pumpkins - Scarecrow Boy
Favoriete seizoen: herfst


Anja Bruynen
Stempel: Scrarecrow Girl
Favoriete seizoen: herfst, winterBernadet Weijs
Stempel: Scrarecrow Girl
Favoriete seizoen: herfstChrista Knegt
Stempel: Apple of my Eye
Favoriete seizoen: is natuurlijk de zomer ... maar de herfststempels zijn zo leuk!Greet Claassen
Stempel: Dog Day Afternoon.
Favoriete seizoen: zomer!

Joan Ottevanger
Stempel: Noel
Favoriete seizoen: winter (kerst)Renata van Miltenburg
Stempel: Tulip Bunny
Favoriete seizoen: lenteKonden jullie de seizoenen van de kaartjes aflezen? We zijn heel benieuwd naar jullie favoriet dus aan de slag dames en verras ons!

Wil je graag meedoen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je kunt ze HIER aanschaffen of de maandelijkse FREEBIE oppikken!

Neem ook eens een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij voor en door Karen's Doodles liefhebbers! Wil je jouw kaartje of project daar ook op terug zien, stuur dan een foto ervan naar mij (klik op "contact us" voor mijn e-mailadres).

Is Nederland te klein voor je, doe dan mee op het internationale challengeblog van Karen's Doodles. Deze week hebben ze een BLOG-HOP dus is het helemaal de moeite waard om een kijkje te nemen!!

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata van Miltenburg

Geen opmerkingen: