dinsdag 31 augustus 2010

UITDAGING 26

Inspiratie door foto 3

Daar zijn we dan, alweer een week voorbij een hele drukke wel te verstaan met een extra wedstijd op de Doodle Diva Gallerij, Hyves en Facebook. Een heleboel kaarten dus om te bekijken door het DT!

Nu verwachten jullie natuurlijk hier te zien wie gekozen is tot kaart van de week en wie Random Org. als winnaars heeft getrokken... mis dat doen we voortaan anders. Wij willen graag wat meer tijd om alle kaarten op ons gemak te bekijken en te vergelijken. Nu hebben de dames maar een uurtje om hun top 3 aan mij door te geven...

Daarom zullen de winnaars voortaan de donderdag na de nieuwe uitdaging bekend gemaakt worden, in dit geval zien we jullie graag donderdag 2 september terug om te zien wie deze blinkie verdient heeft!Gaan we nu dus direct over naar de uitdaging van deze week en dat is er één met een inspiratie foto en we vragen jullie dan ook je te laten inspireren door onderstaande foto!Dat hebben onze (gast) designers ook gedaan, kijk maar:

Gastdesigner: Sonja Bekker
Stempel: Maggie and Me - NowGea ten Hove
Stempel: Bigsby CookiesGreet Claassen
Stempel:Bigsby WreathJoan Ottevanger
Stempel:Bovine BeautyMarion van den Bos
Stempel: Rosie The QueenMariska van der Linde
Stempel: I Love You GrandpaRenata Elenbaas
Stempel: Born To RideAnja Bruynen
Stempel: Date NightBernadet Weijs
Stempel: NoelChrista Knegt
Stempel: Reading Is FunRenata van Miltenburg
Geen kaartje van mij deze week...mijn printer heeft me in de steek gelaten. Heb stapels afdrukjes liggen waar ik nog niet aan toegekomen ben maar nauurlijk geen Karen's Doodles, zo suf!

Dus dames, laat je inspireren door de kleuren, door de indeling van de foto wat je maar te binnen schiet als je er naar kijkt.

Geïnspireerd geraakt door de foto maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je kunt ze HIER aanschaffen of de maandelijkse FREEBIE oppikken!

Wil je jou kaartjes graag laten zien aan andere Karen's Doodles liefhebbers, neem dan een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij of stuur een foto van je kaart of project met een Karen's Doodles er op naar Nicolet (funnycards.nicolet@gmail.com).

Vergeet niet om een kijkje te nemen op het challengeblog van onze buitenlandse collega's!!

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata van Miltenburg

Geen opmerkingen: