dinsdag 17 augustus 2010

UITDAGING 24

Copycat

Ohhhh...we hebben toch weer een leuke uitdaging al zeg ik het zelf! Maar daarover zo meer en dan stel ik ook ons tweede nieuwe design team lid aan jullie voor. Eerst naar de kaart van de week want daar zijn jullie natuurlijk ook nieuwsgierig naar :) We hadden jammer genoeg niet zo veel keuze deze week maar daarom was het niet minder moeilijk, uiteindelijk zijn we tot de volgende kaart gekomen.

KAART VAN DE WEEKGefeliciteerd Gwendolyn!

Als je me even een mailtje stuurt krijg je deze blinkie en kun je me de 3 digi's van je keuze doormailen!En dan zijn dit de nummers die Random Org. gekozen heeft:

Random Integer Generator
Here are your random integers, generated with replacement:

1
5

Timestamp: 2010-08-16 18:15:08 UTC


De tweede prijs is voor jou Renske Hoekzema
De derde prijs is voor jou Krista Katerbarg

Hartelijk gefeliciteerd dames, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen (link rechter zijbalk) met daarin de keuze van je stempel(s).

Dit zijn hun kaartjes

RenskeKristaEn dan is dit ons nieuwste DT-lid...Marion van den Bos. Marion heeft een vrolijke stijl die naar wij denken een leuke aanvulling op ons team is. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.Hallo allemaal.

Ik zal mij even voorstellen, ik ben Marion van den Bos, 52 jaar. Ik ben al 25 jaar getrouwd en samen met mijn man Wim hebben we een zoon van 13. Ik werk al 32 jaar op een basisschool in Swifterbant en doe dit nog steeds met veel plezier. Naast mijn werk heb ik altijd geknutseld. Van alles heb ik gedaan: kleren naaien, brooddeeg, fimoklei, origami, tekenen en schilderen, poppen maken en noem het maar op. Maar de laatste jaren is mijn voorkeur uitgegaan naar het kaarten maken en alles wat daar bij hoort. Het is een verslaving (bij jullie allen vast wel bekend). Ik ga samen met een vriendin (Greet) helemaal los op een hobbymarkt of in een hobbywinkel, maar een dagje winkelen vind ik ook super. Dit is de eerste keer dat ik in een designteam zit en ik ben heel benieuwd wat dit allemaal teweeg gaat brengen. Ik heb er ontzettend veel zin in en hoop dat we elkaar kunnen inspireren. Ik krijg in ieder geval altijd de kriebels als ik op het Karens Doodles blog kijk. Ben benieuwd naar alle creativiteit en wens iedereen veel knutselplezier.

Groeten Marion.


Zo, alle plichtplegingen weer achter de rug dan gaan we nu door naar onze uitdaging, "Copycat"! Wat is de bedoeling hiervan hoor ik jullie al vragen nou dit... ga naar de blogs van de designteam leden en zoek daar een mooie kaart uit. Op deze kaart hoeft geen Karen's Doodles te zitten. Maak deze kaart zoveel mogelijk na met uiteraard wél een Karen's Doodles stempel er op. Gebruik papier in dezelfde kleuren en sfeer, embellishments die op de originele lijken op ongeveer dezelfde plaats dat soort dingen. Nou, wat zei ik...leuk is ie hè? We zijn zó benieuwd welke kaarten jullie uitzoeken en hoe het resultaat daarvan wordt! Aan de slag zou ik zeggen en vergeet niet het kaartje dat je gekopieërd hebt ook op je blog te zetten zodat we kunnen vergelijken ;)

In English for our foreign participants: Copycat...we like you to go to the blogs of our designteam members and find you a pretty card. This card doesn't need a Karen's Doodles. Copy this card as good as you can, ofcourse wíth a Karen's Doodles. Use the same colours of papers and in the same sphere, embellishment which looks like the original at about the same place, that kind of things. Don't forget to place the card you copied at your blog as well so we can compare ;)

Gaan we nu kijken naar wat onze (gast)designers er van gemaakt hebben.

Gastdesigner: Petra Laagwater
Stempel: Bigsby WreathCopy van RenataEGastdesigner: Monika Stutzke
Stempel: A Friend In NeedCopy van BernadetBernadet Weijs
Stempel: Dance Fever SetCopy van RenataMChrista Knegt
Stempel: Bovine BeautyCopy van NicoletGea ten Hove
Stempel: A Friend In NeedCopy van NicoletGreet Claassen
Stempel: Running RosieCopy van NicoletJoan Ottevanger
Stempel: Workout BuddyCopy van GeaMarion van den Bos
Stempel: Mr. Fix It CarCopy van AnjaMariska van der Linde
Stempel: Little Helping HandsCopy van ChristaNicolet Mulder

Nicolet doet het door drukke werkzaamheden even rustig aan, toitoi Nicolet!

Renata Elenbaas
Stempel: I love you GrandpaCopy van ChristaAnja Bruynen
Stempel: Peekaboo - GirlCopy van RenataMRenata van Miltenburg
Stempel: Date NightCopy van MariskaDat waren ze dan, ik vond het echt super leuk om te doen en niet minder om te kijken welke kaarten de andere dames hadden gekozen en wat ze er zelf van gemaakt hadden.

Heb je ook kopieërzin gekregen en wil je mee doen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je kunt ze HIER aanschaffen of de maandelijkse FREEBIE oppikken!

Enne....hebben jullie Karen's Doodles al gezien op FACEBOOK? En natuurlijk zijn we er ook op HYVES !

Wil je jou kaartjes graag laten zien aan andere Karen's Doodles liefhebbers, neem dan een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij of stuur een foto van je kaart of project met een Karen's Doodles er op naar Nicolet (funnycards.nicolet@gmail.com). Doen hoor!!

Vergeet niet om een kijkje te nemen op het nieuwe gecombineerde blog!!

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata van Miltenburg

5 opmerkingen:

majo zei

OOOO, wat een leuke uitdaging !!.
Ga zeker mee doen.En Dames wat een mooie kaarten zijn er weer gemaakt. Groet Majo

renske zei

wauw wat super dat iuk weer in de prijzen gevallen ben. Ik ga weer lekker op zoek naar welke digi's ik dit keer wil.

en de uitdaging vind ik weer erg leuk. Ik ga ermee aan de slag.

Jullie kaarten zijn weer super!!

groetjes renske

Krista zei

Wouwie wat een leuke verrassing zeg, ik ga zo even in de shop neuzen! Mooie kaartjes zijn er weer gemaakt zeg, en Marion, succes als nieuw DT-lid!

Gwendolyn zei

Geweldig zeg dat ik kaart van de week ben! Leuke challenge weer deze week!

Groetjes Gwendolyn

Ramona zei

Thanks so much for you comments. I added the card that I copycated.

Hugs~
Ramona