dinsdag 3 augustus 2010

UITDAGING 22

Schets 6 / Sketch 6

Hallo dames, ik heb veel nieuws deze keer dus hou je vast!

Als eerste wil ik jullie heel graag voorstellen aan ons nieuwe DT-lid Greet Claassen! Greet heeft een mooie rustige stijl met erg leuke details en we zijn dan ook blij dat ze ons wilde komen versterken. Hieronder stelt zij zich aan jullie voor.
Hallo allemaal, ik ben Greet Claassen .
Ik ben 45 jaar, 22 jaar getrouwd en samen hebben we een dochter van 17 en een zoon van 15. We wonen in Swifterbant en ik ben al ruim 25 jaar met veel plezier juf.
Op hobbygebied heb ik al veel verschillende dingen gedaan. Kleding naaien, fimo kleien, poppetjes van stof( perlotjes), kaarten maken met embossen, styropor , stofjes , 3D en stempels. De laatste paar jaar maak ik kaarten met stempels en scrapkaarten. Het is wel heel verslavend……………., al die schattige stempels, het prachtige papier , lintjes,etc. Gelukkig heb ik een heerlijke hobbykamer en daar kan ik genieten van al het moois, en lekker zitten te knutselen en frutselen.

Dit is de eerste keer dat ik in een DT zit en ik vind het heel erg leuk!

Ik ben erg benieuwd naar de mooie kaarten die jullie gaan maken n.a.v de challenges, en wens jullie veel plezier en creativiteit toe.

Groetjes Greet


Dan het volgende grote nieuws...er is het een en ander veranderd bij Karen's Doodles uitdagingen. De blogs van de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië zijn samengevoegd tot één blog, het Karen's Doodles Challenge Blog. Wij blijven gewoon doorgaan zoals altijd dankzij jullie enthousiasme!! En dat van ons fantastische design team natuurlijk :)

Als derde gaat er iets veranderen in het kiezen van de winnaars. Uit de inzendingen van de komende weken, zal de eerste prijswinnaar gekozen worden door het design team, deze winnaar krijgt net als anders 3 stempels naar keuze maar is daarnaast "Kaart van de Week" wat beloond gaat worden met deze blinkie...Daarnaast zal deze "Kaart van de Week" ook in een slideshow bovenaan de Doodle Diva Gallerij komen te staan en prijkt hij natuurlijk bovenaan dit blog! Nou dames, als dat geen reden is om extra goed je best te doen op je kaart of project dan weet ik het ook niet meer! We gaan kijken naar originaliteit, afwerking, kleurtechniek en de zorg die aan de kaart besteedt is en stellen dan onze persoonlijke top 3 samen. Nummer 1 krijgt dan 3 punten, nummer 2 krijgt 2 punten en nummer 3 krijgt er 1. Alles bij elkaar opgeteld komt er dus een winnaar uit de bus. Bij gelijke stand zal ik de definitieve keuze maken :)

De tweede en derde prijswinnaars worden zoals altijd met Random Org. getrokken zodat iedereen gelijke kansen heeft om die super leuke stempels van Karen's Doodles te winnen (zijn de nieuwste weer niet hilarisch??)

En dan als laatste...heb je een leuke, originele fotoworkshop voor ons om op de Doodle Diva Gallerij te plaatsen dan zouden we dat hartstikke leuk vinden! Geplaatste workshops worden beloont met een digi naar keuze.

Okee, tot zo ver alle mededelingen en dan gaan we nu over naar de winnaars van afgelopen week. Prachtige witte kaarten hebben we voorbij zien komen en zo te zien dachten jullie massaal aan de kerst door al dat wit ;) Voor de laatste keer alle drie getrokken op de oude manier via Random Org.

Here are your random numbers:

4
9
8

Timestamp: 2010-08-02 19:55:08 UTC


De eerste prijs is voor jou Renske
De tweede prijs is voor jou Petra
De derde prijs is voor jou Ferry

En dit zijn de winnende kaartjes:

RenskePetraFerry (op het blog van zijn mams Anja) - Is dit niet waanzinnig leuk, 4 generaties aan de slag met Karen's Doodles!!En dan nu eindelijk naar de uitdaging van deze week, SCHETS 6. Hij is weer van de hand van Christa en ik vond het persoonlijk een fijne om mee te werken. Jullie weten het hè, hij mag gedraaid of gespiegeld worden, je mag de tekst of details wat verplaatsen of de vorm, zolang je de basis van de schets er maar in herkent.

De schets...En zie hier onze uitvoeringen :)

Gastdesigner: Margreet Burger
Stempel: Here Comes The BrideRenata Elenbaas
Stempel: Tropical Herbert SetAnja Bruynen
Stempel: Summertime GirlBernadet Weijs
Stempel: On The RunChrista Knegt
Stempel: Dance Fever (set)Gea ten Hove
Stempel: Running RosieGreet Claassen
Stempel: Ice CreamJoan Ottevanger

Geen kaartje van Joan deze week, zij is lekker vakantie aan het vieren!

Mariska van der Linde
Stempel: Dog Day AfternoonNicolet Mulder
Stempel: I Love You GrandpaRenata van Miltenburg
Stempel: Tropical Herbert SetMooi hè, alles?

Heb je de kriebels gekregen en wil je ook mee doen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je kunt ze HIER aanschaffen of de maandelijkse FREEBIE oppikken!

Wil je jou kaartjes graag laten zien aan andere Karen's Doodles liefhebbers, neem dan een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij of stuur een foto van je kaart of project met een Karen's Doodles er op naar Nicolet (funnycards.nicolet@gmail.com). Doen hoor!!

Vergeet niet om een kijkje te nemen op het nieuwe gecombineerde blog!!

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata van Miltenburg5 opmerkingen:

sanne zei

leuke uitdaging. Uit de uitdaging van vorige keer kwam ik niet maar met deze ga ik lekker weer aan de slag.

Margreet zei

Greet, proficiat met je benoeming en heel veel succes gewenst!
Er zijn weer prachtige kaartjes door het DT gemaakt.
Ik vond het heel leuk om GDT te mogen zijn!
xxx Margreet

Petra zei

Wat leuk, ik heb een prijs gewonnen!! Ik ga eens even lekker neuzen, welke stempels ik ga uitzoeken:)
En natuurlijk nadenken over de volgende uitdaging!!
Liefs Petra

majo zei

Gefeliciteerd Greet!. Enne wat zijn er weer mooie DT kaarten gemaakt Dames. Groet Majo

Cat Spicer a.k.a. Spicey Cat Chick zei

GREAT DT cards, sorry I'm late linking. I obviously forgot to adjust for the time zone difference. LOL.
Cat’s Creation