dinsdag 27 juli 2010

UITDAGING 21

Wit - White

Een hele goeie dag dames, leuk dat jullie er weer zijn!

We hebben deze week een hele moeilijke uitdaging, tenminste dat vond ik...verderop meer hier over. We gaan maar meteen over naar de prijswinnaars van deze week.

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

8
6
2

Timestamp: 2010-07-26 18:08:22 UTC


De eerste prijs is voor jou Sanne
De tweede prijs is voor jou Tinie
De derde prijs is voor jou Irene

En dit zijn de winnende kaartjes:

SanneTinieIreneEn dan nemen we op deze plek afscheid van onze twee gastdesigners van de afgelopen weken Miriam en Myriam, bedankt meiden voor jullie mooie bijdragen! En dan zal ik je in één ruk door voorstellen aan onze gastdesigner van deze week Margreet Burger, welkom, hartstikke leuk dat je met ons mee doet!

En dan nu eindelijk over naar die nare witte uitdaging ;) En dat zeg ik alleen maar omdat ik er zelf zo mee geworsteld heb :)) Ik geef het eerlijk toe, het is een geweldige uitdaging om de stempels van Karen's Doodles te promoten! Want hoe valt een gekleurde stempel nou meer op dan op een totaal witte kaart? En dan bedoel ik ook totaal wit, het karton, het dessinpapier, de bloemen, de lintjes, echt alles! Sandy van team USA heeft hem bedacht want het is weer een gezamelijke opdracht. Dat betekent dat alle blogs dezelfde uitdaging hebben deze week. Natuurlijk kun je op alle blogs mee doen maar dan wel steeds met een andere kaart! Over de andere blogs gesproken, er gaat het één en ander veranderen maar daarover volgende week meer.

Hier zijn onze witte kaarten...

Gastdesigner: Margreet Burger
Stempel: Bigsby WreathNicolet Mulder
Stempel: First Tast Of SnowRenata Elenbaas
Stempels: Santa Waving en Santa's HouseAnja Bruynen
Stempel: The QuestionBernadet Weijs
Stempel: Snow AngelChrista Knegt

Helaas geen kaartje van Christa deze week, volgende week is ze weer van de partij.

Coby van der Linde

We hadden gehoopt dat Coby toch bij ons kon blijven maar helaas gaat het minder goed dan gehoopt en verwacht zodat ze er nu toch echt mee stopt. Super jammer Coby maar gezondheid gaat voor!! Hopelijk zien we je later nog eens terug in één van onze uitdagingen en verder wil ik je ook vanaf deze plaats namens het hele team heel veel sterkte wensen.

Gea ten Hove
Stempel: Here Comes The BrideJoan Ottevanger.
Stempel: Here Comes The BrideMariska van der Linde
Stempel: Bovine BeautyRenata van Miltenburg
Stempel: Ice CreamNou, wat zeggen jullie er van? Mooi wit is niet lelijk hè? :)

Ook dol op wit en wil je graag meedoen met deze uitdaging maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je vindt ze HIER in haar webshop.

Wil je jou kaartjes graag laten zien aan andere Karen's Doodles liefhebbers, neem dan een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij of stuur een foto van je kaart of project met een Karen's Doodles er op naar Nicolet (funnycards.nicolet@gmail.com). Doen hoor!!

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze collega's uit Groot Brittanië (wo), Scandinavië (wo), en de Verenigde Staten (ma). Samen met zoon of dochter aan de slag dan is het Uitdagingenblog voor Kinderen (vr) heel erg leuk! Links naar deze blogs staan bovenaan in de linker zijbalk.

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata van Miltenburg

5 opmerkingen:

sanne zei

wow ik zie dat ik gewonnen heb. Wat ben ik blij. Zeker omdat ik het gevoel had dat ik hem nooit af zou krijgen.

heel erg bedankt.

gr Sanne

scraphobby zei

de dames die gewonnen hebben gefeliciteerd,en heb gelijk mijn kaartje weer geplaatst,ben deze week lekker de eerste.gr Marian

Tinie zei

Dit is erg leuk!! De eerste keer meegedaan en gelijk al gewonnen, op de 2e plaats. Helemaal toppie!
Sanne en Irene ook gefeliciteerd!
groetjes Tinie

Sandy Hulsart zei

Beautiful work, ladies. Each card is just an amazing piece of art. Thank you so much for all you do for Karen's Doodles. The blog looks fantastic, Renata.

Annita zei

great cards girls ! you did a fabulous job !
hugs Annita KDSC