dinsdag 13 juli 2010

UITDAGING 19

Felicitatie kaart/project geboorte baby - Congratulations card/project birth baby
Over het voetbal is genoeg gesproken denk ik dus daar begin ik maar niet over :(

Maar er is ook nog goed nieuws en dat is dat we uiteindelijk toch nog tien deelnemers hadden deze week, ondanks de hitte...top dames! Zaterdagochtend waren dat er nog maar twee en ik zag de bui al hangen. Twee deelnemers en drie prijzen te verdelen, dat was een stunt geweest, haha!
Wat mij betreft verdienen al deze tien dames een prijs maar ja, ik heb het niet voor het zeggen dus heeft Random Org. weer voor ons beslist!

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

3
9
7

Timestamp: 2010-07-12 18:20:49 UTC


En die nummers corresponderen met de volgende dames:

De eerste prijs is voor jou Margreet
De tweede prijs is voor jou Anne-Marije
De derde prijs is voor jou Mary (Demmons)

En dit zijn hun kunstwerktjes.

MargreetHartelijk gefeliciteerd dames, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen (link rechter zijbalk) met daarin de keuze van je stempel(s).

En dan nu iets meer over onze uitdaging van deze week, verzonnen door Bernadet. Dit is wat zij er over te zeggen heeft:

De geboorte van een nieuw kindje...... Het blijft een wonder hè.
Het nodigt mij altijd weer uit tot 't maken van een leuk apart geboortekaartje/ creatie, speciaal voor de nieuwe wereldburger. Deze keer heb ik ervoor gekozen om een potje waar bloemetjes ingezeten hebben te pimpen tot iets leuks voor de geboorte van Daan. In het potje wil ik nog een slabbetje of sokjes als cadeautje stoppen.

Ben zeer benieuwd wat voor geboortekaartje/ creatie jullie deze week gaan maken!

Groetjes, Bernadet


Dus wat willen we graag zien deze week, een kaartje of project om nieuwe ouders te feliciteren met de geboorte van hun kindje. Lieve uitdaging toch? En zo'n kaartje of project komt altijd van pas, zo denk je uit de geboortes te zijn en zo krijg je 4 geboortekaartjes in 2 weken!

Ons team heeft weer de meest mooie kaarten en prachtige projecten gemaakt, kijk maar...

Als eerste onze twee nieuwe gastdesigners Miriam en Myriam, mooi gedaan meiden en welkom. Dat betekent ook afscheid nemen van onze vorige GD-ers Kim en Marian, fantastisch dat jullie mee deden dames, bedankt!

Gastdesigner: Miriam
Stempel: Rock A Bye Baby
Gastdesigner: Myriam
Stempel: Rock A Bye Baby
Sylvia van Elburg
Stempel: Rock A Bye Baby

Toch nog een kaartje van Sylvia, zij gaat nu lekker vakantie vieren en dan aan de slag bij haar nieuwe baas. Veel succes Syl en we hopen je af en toe eens terug te zien in één van onze uitdagingen!Bernadet Weijs
Stempel: Thank You! Set Boy

Schattig toch? We zijn heel benieuwd hoe jullie nieuwe ouders feliciteren!

Wil je graag meedoen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je vindt ze HIER in haar webshop.

Wil je jou kaartjes graag laten zien aan andere Karen's Doodles liefhebbers, neem dan een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij of stuur een foto van je kaart of project met een Karen's Doodles er op naar Nicolet (funnycards.nicolet@gmail.com). Doen hoor!!

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze collega's uit Groot Brittanië (wo), Scandinavië (wo), en de Verenigde Staten (ma). Samen met zoon of dochter aan de slag dan is het Uitdagingenblog voor Kinderen (vr) heel erg leuk! Links naar deze blogs staan bovenaan in de linker zijbalk.

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata van Miltenburg

1 opmerking:

Margreet zei

wow........gewonnen!....super!.....ik zal binnenkort mijn keuze van de stempels doorgeven....wat een geweldige geboortecreaties hebben julie gemaakt!
xxx Margreet