dinsdag 6 juli 2010

UITDAGING 18

Schets 5 / Sketch 5

Goedemorgen lieve dames en heren(?),

Volgen deze laatste dit blog eigenlijk? Als dat zo is laat dan eens wat van je zien, dat zou ik echt heel erg leuk vinden. Ik weet dat er enkele heren in blogland rondwaren ;)

We gaan eerst maar eens even kijken wie Random Org. deze week als winnaars trekt...

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

2
1
11

Timestamp: 2010-07-05 18:38:59 UTC


En dat betekent het volgende...

De eerste prijs is voor jou Mary
De tweede prijs is voor jou Michelle
De derde prijs is voor jou Gwendolyn

Dit zijn hun zonnige creaties:

MaryMichelleGwendolynDaar krijg je echt zin van om op vakantie te gaan, niet?

Hartelijk gefeliciteerd dames, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen met daarin de keuze van je stempel(s).

En dan heb ik nu een verdrietige mededeling, althans voor ons. Zoals jullie misschien op haar blog gelezen hebben heeft Coby een hartaanval gehad en heeft zij helaas moeten besluiten het voorlopig even rustig aan te doen en per direct uit het DT te stappen. Alle begrip natuurlijk maar we vinden het verschrikkelijk jammer!! We hebben natuurlijk al uitgebreid contact gehad maar ook langs deze weg wil ik je enorm veel sterkte en beterschap wensen Coby.

Ook Sylvia gaat er na dit termijn mee stoppen maar om een veel fijnere redenen. Zij heeft namelijk een nieuwe baan en verwacht door het aantal uur en de onregelmatigheid daarvan niet genoeg tijd meer te hebben om aan de 'eisen' van dit DT te voldoen. Omdat Syl nog lekker een paar weekjes op vakantie gaat voor ze per 1 augustus bij haar nieuwe baas gaat beginnen is dit haar laatste kaartje voor Karen´s Doodles. En ook van Sylvia vinden wij het natuurlijk heel jammer dat zij ons gaat verlaten...

Na een stemming zijn er inmiddels enkele dames benaderd voor de opengekomen plekjes, niet iedereen had tijd maar we hebben een aantal enthousiaste Karen´s Doodles fans gevonden die naar ons idee prima in het team passen. De eerste week van augustus kunnen jullie kennis met ze maken, dan zijn hun eerste kunstwerkjes hier te bewonderen en zullen zij zich in de linker zijbalk voorstellen.

Op naar de uitdaging van deze week maar weer en jullie weten het inmiddels, de eerste dinsdag van de maand dus tijd voor een nieuwe schets.

Christa heeft zich bij deze schets laten inspireren door een kaart van Bernadet. Ik vind het wel grapppig hoe je door een schets van iemand anders op een totaal ander kaartje komt dan wat je gebruikelijk maakt. Benieuwd hoe die kaartjes er dan uitzien? Hier komen ze:Marian van Eindhoven
Stempel: Watch A CatchKim Simons
Stempel: Mr. Fix It GrandpaGea ten Hove
Stempel: Driving Celebration - GirlJoan Ottevanger
Stempel: Time To Relax
Mariska van der Linde
Stempel: Born To RideNicolet Mulder
Stempel: Ride 'Em CowgirlRenata Elenbaas
Stempel: Summertime Boy - BaseballSylvia van Elburg
Stempel: First SnowfallAnja Bruynen
Stempel: Freebie Cat And MouseBernadet Weijs
Stempel: A Friend In NeedChrista Knegt
Stempel: Maggie and Me - ThenRenata van Miltenburg
Stempel: Workout BuddyDat waren onze kaartjes, de dames hebben weer goed hun best gedaan vinden jullie niet?

Geïnspireerd geraakt en wil je graag meedoen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je vindt ze HIER in haar nieuwe shop!

Wil je jou kaartjes graag laten zien aan andere Karen's Doodles liefhebbers, neem dan een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij of stuur een foto van je kaart of project met een Karen's Doodles er op naar Nicolet (funnycards.nicolet@gmail.com). Doen hoor!!

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze collega's uit Groot Brittanië (wo), Scandinavië (wo), en de Verenigde Staten (ma). Samen met zoon of dochter aan de slag dan is het Uitdagingenblog voor Kinderen (vr) heel erg leuk! Links naar deze blogs staan bovenaan in de linker zijbalk.

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging! Enne voor diegene die al lekker vakantie hebben of binnenkort krijgen, een hele fijne vakantie!!

Warme groet, Renata van Miltenburg

5 opmerkingen:

Riet zei

Schitterende kaarten hebben jullie gemaakt meiden.
Geweldige afdrukjes,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier.

Liefs Riet.

Gwendolyn zei

Renata,

Ik kijk er misschien helemaal over heen maar ik wil een mailtje sturen ivm mijn prijs maar kan gewoon je emailadres nergens vinden. Stom he?

Groetjes Gwendolyn

coby zei

Hoi Meiden
Ik hoop dat jullie dit berichtje lezen.
Maar ik wil jullie enorm bedanken voor alle lieve woorden en de schitterende kaarten die ik heb mogen ontvangen.

ONWIJS LIEF van jullie

Groetjes coby

majo zei

Hoi Dames . Wat een mooie kaarten zijn er weer door jullie DT gemaakt zeg . Gr Majo

Anne-Marije zei

Wat een leuke sketch deze week. Er zijn weer schitterende DT-kaarten gemaakt.
Ik heb mijn kaart net toegevoegd.
xxx Anne-Marije