dinsdag 15 juni 2010

UITDAGING 15

"In the Summertime"

Hallo lieve dames, een beetje bijgekomen van al het voetbalgeweld van gisteren? Wat mij betreft is half Nederland gek geworden :)) Dat WK voetbal is dus voor mij een uitstekende gelegenheid om elke avond zonder schuldgevoel in mijn hobbykamer te verdwijnen! Nog meer die er zo over denken of houden jullie wél van voetbal?

Eens kijken wat Random Org. deze week voor ons in petto heeft voordat we over gaan naar de (gezamelijke) uitdaging.

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

8
1
10

Timestamp: 2010-06-14 18:43:53 UTC


Dus...

De eerste prijs is voor jou Gusta
De tweede prijs is voor jou Janna
De derde prijs is voor jullie Annemarie en Merit

Dit zijn hun prachtige creaties:

Gusta
JannaAnnemarie en MeritHartelijk gefeliciteerd dames, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen met daarin de keuze van je stempel(s).

En dan nu over naar de uitdaging van deze week. Dat is weer een gezamelijke en houdt in dat alle Karen's Doodles Uitdagingen Blogs dezelfde uitdaging hebben. Deze is verzonnen door Anne van Karen's Doodles UK en heeft het thema "In the Summertime"...een zomer thema dus. Hoe je dat interpreteert is aan jou. Gebruik lekker zomerse kleuren, een stempel met een zomers tafreeltje of iets anders dat jou aan de zomer doet denken. Je kunt op alle blogs mee doen maar dan wel steeds met een nieuwe kaart!!

Leuke uitdaging toch...met het zonnetje dat zo lekker schijnt ben je zo in de stemming om deze uitdaging aan te gaan!

Maar nu wil ik jullie eerst voorstellen aan onze nieuwe gast designers voor de komende twee weken, Krista Huysman en Liesbeth van Ree. Vanaf deze plaats hartelijk dank aan Katja en Jolanda die enthousiast de afgelopen twee weken met ons mee deden.

En dit is dan wat wij er van gemaakt hebben deze week.

Gast designer: Krista Huysman
Stempel: On the BeachGast designer: Liesbeth van Ree
Stempel: Rosie Loves to DanceAnja Bruynen
Stempel: Born to RideBernadet Weijs
Stempel: CruisinChrista Knegt
Stempel: What A CatchCoby van der Linde
Stempel: Camping Bear

Gea ten Hove
Stempel: On The BeachJoan Ottevanger
Stempel: Apple GirlMariska van der Linde
Stempel: On the BeachMarley van der Heijden
Stempel: Just For YouNicolet Mulder
Stempel: Sailor BoyRenata Elenbaas
Stempel: Time for Tea


Sylvia van Elburg
Stempel: Time to Relax
Renata van Miltenburg
Stempel: On the BeachDat waren ze dan onze "kunstwerken" ;) Wordt je helemaal vrolijk van toch, al die zomerse kaartjes? Thanks Anne for this great challenge!

Wil je graag meedoen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je vindt ze HIER in haar nieuwe shop!

Wil je jou kaartjes graag laten zien aan andere Karen's Doodles liefhebbers, neem dan een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij of stuur een foto van je kaart of project met een Karen's Doodles er op naar Nicolet (funnycards.nicolet@gmail.com). Doen hoor!!

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze collega's uit Groot Brittanië (wo), Scandinavië (wo), en de Verenigde Staten (ma). Samen met zoon of dochter aan de slag dan is het Uitdagingenblog voor Kinderen (vr) heel erg leuk! Links naar deze blogs staan bovenaan in de linker zijbalk.

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata van Miltenburg2 opmerkingen:

Linda zei

Leuke uitdaging weer deze week. Jullie kaarten zijn fantastisch
gr linda

Petra zei

Sorry, ik heb geen afbeelding van Karen gebruikt deze keer... (schaam) Ik heb echt niet opzitten letten... Ik kan mijn plaatje niet meer verwijderen, maar wil jullie toch bedanken voor de inspiratie die ik wel gekregen had van jullie uitdaging:)
Groeten Petra