dinsdag 1 juni 2010

UITDAGING 13

Schets 4

Dames wat een onzettend mooie creaties hebben we weer voorbij zien komen. Heel erg leuk om te zien hoe jullie je hebben laten inspireren door de romantische foto! Natuurlijk heeft Random Org. weer drie winnaars getrokken en dit zijn de nummers...

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

4
10
6

Timestamp: 2010-05-31 18:18:31 UTC


De eerste prijs is voor jou Mary
De tweede prijs is voor jou Chrilvian
De derde prijs is voor jou Marian

Dit zijn hun prachtige creaties:


Mary


ChrilvianMarianHartelijk gefeliciteerd dames, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen met daarin de keuze van je stempel(s).

Dan wil ik nog even jullie aandacht vragen voor het volgende: wil je mee doen met meerdere Karen's Doodles uitdagingen...super maarre gebruik wél een unieke kaart voor elke uitdaging!

Wil je jou kaartjes graag laten zien aan andere Karen's Doodles liefhebbers, neem dan een kijkje op onze Doodle Diva Gallerij of stuur een foto van je kaart of project met een Karen's Doodles er op naar Nicolet (funnycards.nicolet@gmail.com)!

En dan ga ik jullie nu de fijne schets van Christa laten zien waar we deze week mee aan de slag gaan, het is tenslotte al weer de eerste uitdaging van een nieuwe maand.Benieuwd wat het (G)DT ermee gemaakt heeft? Komen ze...

Eerst de kaarten van onze twee nieuwe gastdesigners Jolanda Aufdenkamp en Katja Stroo, welkom dames, leuk dat jullie deze en volgende week met ons mee doen.

Gastdesigner: Jolanda Aufdenkamp
Stempel: Time To Relax


Gastdesigner: Katja Stroo
Stempel: It's Your Day


Renata Elenbaas
Stempel: A Friend in Need


Sylvia van Elburg
Stempel: It's Your Day


Anja Bruynen
Stempel: Butterfly PuppyBernadet Weijs
Stempel: Bigsby Santa's List


Christa Knegt
Stempel: Rosie Dance


Coby van der Linde
Stempel: Thrill Of The GrillGea ten Hove
Stempel: Tulip Bunny


Joan Ottevanger
Stempel: Peekaboo


Mariska van der Linde
Stempel: Tea with Grandma


Marley van der Heijden
Stempel: On The Beach


Nicolet Mulder
Stempel: Just for youRenata van Miltenburg
Stempel: Thank You! Set GirlDat waren onze kaarten, we zijn heel benieuwd hoe jullie de schets gaan gebruiken. Je kunt hem draaien of spiegelen...zolang je de schets er maar in herkent.

Dan wil ik op deze plek graag afscheid nemen van onze vorige gastdesigners Jeanet van der Lee en Jo (Trimgym). Bedankt voor jullie inzet dames en ik hoop jullie terug te zien in onze uitdagingen!

Wil je graag meedoen maar heb je nog geen Karen's Doodles? Je vindt ze HIER in haar nieuwe shop!

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze collega's uit Groot Brittanië (wo), Scandinavië (wo), en de Verenigde Staten (ma). Samen met zoon of dochter aan de slag dan is het Uitdagingenblog voor Kinderen (vr) heel erg leuk! Links naar deze blogs staan bovenaan in de linker zijbalk.

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata van Miltenburg


6 opmerkingen:

Jeanet zei

Oh, meiden ze zijn weer prachtig, jullie kaarten! Jammer dat mijn gastdesignerschap er al weer op zit, maar...nu mag ik weer meedoen met de challenge he!

Margreet zei

mooie DT en GD kaartjes........én een leuke sketch (ben niet anders van CHrista gewend)!
xxx Margreet

majo zei

Wat zijn er weer een mooie kaarten gemaakt door het DT team. Super mooi. Gr Majo

scraphobby zei

dames prachtige kaarten hebben jullie weer gemaakt.
gr Marian

Sandy Hulsart zei

Oh, wow, what great creations from the ladies this week. Amazing work and the blog looks fantastic as always. Great job, Renata!

SCRAPPINGJOL zei

Super mooie kaartjes en ik wil via deze weg even melden dat ik het harstikke leuk vind om deze 2 weken gastdesigner te zijn.

Groetjes,
Jolanda