dinsdag 25 mei 2010

UITDAGING 12

Inspiratie foto 2 / Inspiration photo 2

Blijkbaar heeft het mooie weer jullie een beetje weggehouden van jullie hobbytafel ;) want er waren iets minder deelnemers dan anders. Dat maakt de kans om te winnen voor diegene die wél mee hebben gedaan natuurlijk een stuk groter! Dus we gaan snel kijken wie die gelukkige winnaars zijn.

Random.Org heeft de volgende nummers getrokken:

Random Integer Generator
Here are your random numbers:

7
1
2

Timestamp: 2010-05-24 18:25:41 UTC


De 1e prijs is voor jou Crea Cora
De 2e prijs is voor jou Renske Hoekzema
De 3e prijs is voor jou Kym's Crafty Cards

Dit zijn hun prachtige creaties:

Cora
RenskeKym


Hartelijk gefeliciteerd dames, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen (creatiefonline@upcmail.nl) met daarin de keuze van je stempel(s).

Hebben jullie al een kijkje genomen op onze nieuwste aanwinst, de Doodle Diva Gallerij? Een plek door en voor Karen's Doodles liefhebbers. Je kunt er je kaartjes of projecten met een Karen's Doodles afbeelding er op laten zien aan andere liefhebbers. We gaan er 'tutorials' op zetten en zijn hard aan het brainstormen wat nog meer leuk zou zijn. Wil je jou kaartje/project hier zien, stuur hem dan naar Nicolet (funnycards.nicolet@gmail.com ) en als je een leuk idee of een verzoek hebt, dan kun je ook bij haar terecht.

En dan nu naar de uitdaging van deze week. We hebben de vorige keer zo veel plezier gehad met de foto uitdaging dat we besloten hebben deze uitdaging regelmatig terug te laten komen. Dus hier is de foto waardoor je je kunt laten inspireren.


Je kunt je laten inspireren door de kleuren, door de sfeer, door de roosjes, door het patchwork...je kunt er alle kanten mee op, kijk maar hoe het (G)DT zich heeft laten inspireren en ga er dan lekker zelf mee aan de slag!

Gastdesigner: Jo (Trimgym)
Stempel: Just For YouGastdesigner: Jeanet van der Lee
Stempel: Love At First SightNicolet Mulder
Stempel: Special DeliveryRenata Elenbaas
Stempel: TangoSylvia van Elburg
Stempel: Ballerina DoggieAnja Bruynen
Stempel:Flowers For MumBernadet Weijs
Stempel: Beautiful QueenChrista Knegt
Stempel: Thank You Sets - GirlCoby van der Linde
Stempel: Pretty PrincessGea ten Hove
Stempel: Ballerina DoggieJoan Ottevanger
Stempel : I Love You This MuchMariska van der Linde
Stempel: Butterfly Baby Boy en Butterfly GirlRenata van Miltenburg
Stempel: Love At First SightDat waren onze creaties, leuk hè...om te zien hoe iedereen op een andere manier geïnspireerd wordt door dezelfde foto. We zijn dan ook reuze benieuwd wat jullie er van zullen maken!

Nog geen Karen's Doodles? Je vindt ze HIER!


Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze collega's uit Groot Brittanië (wo), Scandinavië (wo), en de Verenigde Staten (ma). Samen met zoon of dochter aan de slag dan is het Uitdagingenblog voor Kinderen (vr) heel erg leuk! Links naar deze blogs staan bovenaan in de linker zijbalk.

Denk er om de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata van Miltenburg

3 opmerkingen:

Judith Veldhuizen zei

Wat een prachtige kaarten hebben jullie weer gemaakt zeg!! Wat een leuke uitdaging met een foto!! Ik weet alleen niet of het me gaat lukken om met zo'n foto een kaart te maken, maar ik ga het deze week denk ik wel proberen!

Sandy Hulsart zei

Beautiful work, ladies, as always. Renata, the blog looks great!

BepvS zei

Helaas net niet op tijd af omdat de inschrijving gesloten is, ik dacht dat ik het vanavond nog kon plaatsen, tot hoe laat is de sluitingstijd?