dinsdag 27 april 2010

UITDAGING 8

Koningin voor één dag / Queen for one day

Een heel hartelijk welkom bij onze uitdaging van deze week en dat is weer een hele leuke! Straks meer daar over, eerst even een paar "huishoudelijke mededelingen" ;)

Ten eerste over de aanschaf van Karen's Doodles. We hebben begrepen dat er dames zijn die wat huiverig zijn voor PayPal, dat hoeft niet, het is een veilige en eenvoudige manier van betalen, in de linker zijbalk staat een link naar hoe je met PayPal kunt betalen. Wil je toch geen PayPal account aanmaken maar ken je wel iemand die er een heeft dan mag deze ook voor jou bestellen. Laat deze persoon even vermelden dat het om afbeeldingen voor jou gaat en je e-mail adres bij de betaling vermelden. Karen stuurt de digi's dan aan je door en ze staan dan ook op jou e-mail adres geregistreerd.

En dan hebben sommigen een probleem met inkt die doorloopt tijdens het kleuren. We zijn op dit moment onze eigen bevindingen aan het bundelen en zullen ook hierover een link in de rechter zijbalk plaatsen. Een eerste tip is misschien de afdrukjes een paar dagen te laten drogen. Ikzelf print mijn digi's direct uit als ik ze ontvang, als ik er dan mee aan de slag ga dan zijn ze goed droog en heb ik geen problemen met mijn Prismacolors en terpetine.

Zo en dan nu aan de slag met onze grote vriend Random org. Deze week heeft hij de volgende nummers getrokken...

Random Integer Generator

Here are your random numbers:

20 9 21

Timestamp: 2010-04-26 18:43:42 UTC


De 1e prijs is voor jou Randi
De 2e prijs is voor jou Margreet
De 3e prijs is voor jou Krista

En dit zij hun prachtige kaarten/projecten.

RandiMargreetKristaHartelijk gefeliciteerd dames, om je prijs te claimen kun je mij een mailtje sturen met daarin de keuze van je stempel(s)!

En dan nu over naar onze uitdaging, met Koninginnedag in het vooruitzicht vragen wij jou je te laten inspireren door.....juist, Koninginnedag! En dan in de breedste zin van het woord, je kunt een kaart maken in rood-wit-blauw of oranje, papier gebruiken dat heel koninklijk aan doet, een kaart in de vorm van een kroon of natuurlijk gewoon één van Karens Doodles met koninklijk thema gebruiken! Ik heb mij bijvoorbeeld laten inspireren door de bosjes bloemen die de koningin en de prinsessen altijd krijgen. Ik weet niet hoe dat met jullie zit maar mijn favoriete moment is dat, als de koningin en de prinsessen in de eerste plaats aankomen...kijken wat ze aan hebben en hoe ze dan hun bosje bloemen in ontvangst nemen!

Karen heeft speciaal voor deze gelegenheid de koninklijke stempels ontworpen, zo ook degene die wij allemaal gebruikt hebben! De stempel is met een knipoog gebaseerd op Amalia, Alexia en Ariane, zijn ze niet zoet? Het leuke is dat deze stempel te winnen is deze week, de eerste prijs krijgt deze stempel + 2 naar keuze, de tweede prijs krijgt deze stempel + 1 naar keuze en de derde prijs krijgt deze stempel. Iets anders dan normaal dus! Benieuwd nu hè...okee, op naar de voorbeelden dan maar!

Gastdesigner: Gwendolyn Pieters
Stempel: Three PrincessesGastdesigner: Cordine van der Touw
Stempel: Three PrincessesJoan Ottevanger
Stempel: Three PrincessesMariska van der Linde
Stempel: Three PrincessesNicole Verkooijen
Stempel: Three PrincessesNicolet Mulder
Stempel: Three PrincessesRenata Elenbaas
Stempel: Three PrincessesSylvia van Elburg
Stempel: Three PrincessesAnja Bruynen
Stempel: Three PrincessesBernadet Weijs
Stempel: Three PrincessesChrista Knegt
Stempel: Three PrincessesCoby van der Linde
Stempel: Three PrincessesGea ten Hove
Stempel: Three PrincessesRenata van Miltenburg
Stempel: Three PrincessesNou, hoe vonden jullie ze, plaatjes toch?

Wil je ook mee doen maar heb je nog geen Karen's Doodles stempels? Je vindt ze HIER!

Vergeet niet om ook een kijkje te nemen bij onze collega's uit Groot Brittanië (wo), Scandinavië (wo) en de Verenigde Staten (ma). Samen met zoon of dochter, neefje of nichtje, buurjongen of buurmeisje, kleinzoon of kleindochter aan de slag dan is het Uitdagingenblog voor Kinderen (vr) helemaal leuk! De links er naar toe staan in de linker zijbalk bovenaan.

Rest mij niets anders dan jullie namens het hele team veel plezier met deze uitdaging te wensen.

Denk er aan de kaart vóór 20.00 uur maandagavond a.s. te plaatsen met een link naar het bericht op je blog (dus niet naar je blog zelf) én met een link naar ons blog in je bericht!

Een hele fijne week en tot de volgende uitdaging!

Warme groet, Renata

9 opmerkingen:

majo zei

Wat een mooie creaties hebben jullie weer gemaakt Dames . Groetjes Majo. En de dames die de stempels gewonen hebben GEFELICITEERD hoor!!!Groet Majo

Sandy Hulsart zei

Fabulous cards this week ladies. I love all the variations using the same precious stamp. Congrats, Renata, the blog looks wonderful.

Margreet zei

Leuk dat ik de 2e prijs heb gewonnen
Wat een prachtige DT kaartjes......zo leuk om de verschillende uitwerkingen van 1 stempel te zien!
groetjes, Margreet

inny zei

De winnaars: gefeliciteerd !
En complimenten voor het DT, prachtige kaarten!

Groetjes, Henny

scraphobby zei

Dames gefeliciteerd met jullie prijs.
en ik waag deze week ook weer een gokje.
gr marian

sjeeny zei

ik zou graag het afdrukje van de drie prinsesjes willen bestellen, maar ik kan het nergens vinden,
wie maak me wijs;)
groetjes nonna

http://nonnashobbystime.blogspot.com/

chrilvian zei

bedankt voor de tips.
ik hoop in de toekomst digistempels te kopen, maar moet eerst toestemming hebben van mijn man,hahahhhaha ik koop namelijk te veel

Ellen zei

Wat een leuke challenge weer! Komt mooi uit want nu kan ik gelijk mijn nieuwe stempel gebruiken!

Groetjes Ellen

majo zei

Hoi Renata. Ja hoor ben ik weer zou je alsjeblieft nr 8 kunnen verwijderen. Foutje . Lieve groet Majo