dinsdag 9 maart 2010

5 opmerkingen:

manon's kaartenhoekje zei

wauww helemaal super renata, dank je wel voor de uitleg.....was al aan het denken hoe moet ik dat doen...hihihihi of je gedachten kon lezen moet het toch eens proberen te bestellen ze blijven zo gaafffffffff.....

liefs manon

joyce zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
majo zei

Hoi Hoi.
Ik heb pas geleden besteld maar nooit een gratis stempel ontvangen. Ik heb toen de schildpad ,kerstvogeltjes en nog 1 gekocht . weet niet zo snel welke. groet majo

joyce zei

Ik vindt jullie stempel afdrukjes echt leuk!! maar ik vindt het zo jammer dat je hiervoor een speciale rekening moet hebben( ik mag dat namelijk niet van me ouders)Dus kan ik die leuke afdrukjes niet gebruiken voor mijn kaarten maar dat zou ik wel heel graag willen!!

groetjes joyce Kooijman

Krista's Design zei

Hoi,
Ik zou hier graag nog gebruikv an maken. Kan dat nog? Wilde het gisteren doen, maar helaas hebben we gisteren onze kat Mowgli moeten laten inslapen. En is er helaas niets meer van gekomen.
Ik hoop op eventueel een uitzondering...
Liefs,
KRista