maandag 1 maart 2010

DE NIEUWE 'DOODLES PRINSESSEN' ZIJN BEKEND!!

Lieve, lieve dames.....wat was dat moeilijk!!! En wat komt er veel kijken bij het samenstellen van een nieuw design team, ik had geen idee! Het gaat er niet alleen om of je mooie kaarten maakt maar ook of je enthousiast bent, of je het leuk vindt om met Karen's Doodles te werken, of je een actief blogger bent....al deze dingen spelen mee. Daarnaast willen we natuurlijk zowel de dames die van drukke en de dames die van rustige kaarten houden bedienen en hebben we geprobeerd verschillende kleur media in ons team te krijgen. Beide bleek niet makkelijk! Enfin, ik zal jullie niet langer in spanning houden, DIT zijn ze geworden.....

In alfabetische volgorde:

Anja Bruynen

Bernadet Weijs

Christa Knegt

Coby van der Linde

Gea ten Hove

Joan Ottevanger

Mariska van der Linde

Nicolet Mulder

Renata Elenbaas

Sylvia van Elburg

En inderdaad, je ziet het goed, het zijn er 10 geworden....er waren zoveel prachtige, bijzondere, lieve, interessante en enthousiaste aanmeldingen dat we niet goed konden kiezen. Ik kan je vertellen dat het vaak nachtwerk is geweest en dat er heel wat mailtjes over en weer zijn geweest voordat Karen uiteindelijk deze keuze maakte!

Ik wil iedereen, ook namens haar en de rest van het team heel hartelijk bedanken voor de moeite die jullie genomen hebben om mee te doen aan deze oproep! Dank voor de enthousiaste e-mails, jullie bemoedigende woorden en support!

Wat betreft de dames die het deze ronde niet geworden zijn....er komen nog meer kansen én we willen jullie graag uitnodigen om gast designer te worden maar daarover krijgen jullie later nog een e-mail!

Doodle Princesses, ook langs deze weg...héél hartelijk gefeliciteerd en ik hoop dat we er samen een fantastisch avontuur van maken!

Warme groet,

Renata van Miltenburg

20 opmerkingen:

creacora zei

bij deze alle dames gefeliciteerd met jullie nieuwe joppie !! harstikke leuk voor jullie !!
groetjes Cora

Trimgym zei

Gefeliciteerd dames en veel geluk met het nieuwe challenge blog! Ik weet zeker dat het fantastisch gaat worden. Ik kijk er naar uit alle mooie creaties te zien met Karen's Doodles, die op zich zijn al fantastisch!
Ik hoop dat ik een keer mee kan doen als GDT, maar dat zien we nog wel, ik ben zeker dat er vele andere fantastische kaarten maaksters mee gedaan zullen hebben.

Veel succes, en ik kijk uit naar jullie eerste challenge.

Jo.

Petra zei

Gefeliciteerd voor de 10 doodles princesses!! Ik ben heel benieuwd naar jullie creaties, ik hoop ook als gast designer een keer mee te mogen.
En ik ga uiteraard mee doen met de challenges.
Liefs Petra

Anneke zei

Gefeliciteerd doodles princessen,
ik waag volgende keer zeker weer een kansje ;)
En hoop ook ooit eens een gast designer te mogen zijn. Maar dat hopen we natuurlijk allemaal :D
Groetjes Anneke

Jolanda zei

Zoooo gaaf...Allemaal van harte gefelicteerd met jullie beediging als Doodles princessen.
Erg leuk voor jullie en heel veel succes.
Groetjes van Jolanda

Margreet zei

alle dames proficiat met jullie benoeming.....ben benieuwd naar jullie creaties!
groetjes, Margreet

Marley zei

Gefeliciteerd dames!
Kijk uit naar onze samenwerking..

Liefs, Marley

Nicole Verkooijen zei

Hoi Dames,
Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie benoeming. Het was een lastige keuze want er waren zo veel mooie kaarten ingezonden, maar ik vond het leuk om te doen, en gun het jullie van harte. RenataM Ik hoop dat je de dames in bedwang kan houden want die gaan nu helemaal los op de doodles stempels natuurlijk ;-)

Veel plezier allemaal en nogmaals, GEFELICITEERD !!!!!!

Nicole Verkooijen

Gea zei

Dank jullie wel dames voor de felicitaties, en Nicole de meeste doodles stempels van Karen heb ik alllemaal al op een paar na;)

Groetjes Gea

Nelleke zei

Dames van Harte Gefeliciteerd en succes allemaal .

groetjes Nelleke

coby zei

Hoi Allemaal

Thx voor de felicitaties hardstikke leuk dat ik eraan mee mag doen , heb even een dansje gedaan ( buren verklaren me nog voor gek).

Geloof best dat het een moeilijke taak was om te kiezen wie ,wat, en waar .
Maar ben er mega blij mee .
En ga me voor de 110% geven ;)
Nu moet ik even op me handen gaan zitten want ik wil de laatste paar digi's nog kopen , maar me money moet nog binnen komen hihihihi

Nou fijne dag allemaal

groetjes coby

scraphobby zei

Alle dames van harte gefeliciteerd als Doodle Princesses.
en kijk uit naar jullie nieuwe creaties,veel succes allemaal.
gr Marian

anja zei

Oh het was een geweldige opening van de dag,heb het echt uit geroepen vanmorgen waardoor mijn jongste vroeg of ik de 100.000,00 euro had gewonnen of zo.ik zeg nou zo voelt dit wel.dankjewel voor de felicitatie's en hoop jullie niet teleur te stellen.
Hugs Anja Bruynen

Sylvia zei

O Wat ontzettend leuk zeg!!! Dank jullie wel. En voor de andere Doodle prinsessen van harte gefeliciteerd dames. Ontzettend leuk!!!! Gaan we samen een freugde dansje doen :)

Liefs
Sylvia

nicolet zei

Leuk al jullie reacties!! Bedankt daarvoor. Ik ga zeker mijn best doen!!
Groetjes Nicolet

Cordine zei

Gefeliciteerd dames, kijk nu al uit
naar jullie creaties.
Groetjes cordine

Christa zei

Allemaal van harte gefeliciteerd meiden!! Echt super ... we gaan er natuurlijk een leuke tijd van maken en ben heel benieuwd naar al jullie creaties!

Heb Karen's Doodles nog maar net 'ontdekt' en heb er nog niet veel hoor ...
Maar daar zal gauw verandering in komen.

Groetjes van Christa

SCRAPPINGJOL zei

Alle dames van het nieuwe DT VAN HARTE!!! Speciaal voor Anja Bruynen, want dat is mijn nichtje!!!! Dus GO GIRL!!

Groetjes,
Jolanda (die het helaas niet is geworden :-( )

Bernadet zei

dank je wel allemaal, en ook de andere meiden heel veel succes, ben ook heel errug benieuwd wat voor moois jullie allemaal gaan maken.
Ik moet nog ff de problemen met mijn blog oplossen, want het schijnt dat ie in FireFox niet te lezen is. Met internet-explorer is het volgens mij geen probleem. Dus ik zou zeggen, maar geen FireFox gebruiken hihi
We zullen er met z'n allen een heel mooie tijd van gaan maken!!!

Myriam zei

Proficiat allemaal!
Ik kijk al uit naar jullie kaartjes. ;)
Groetjes, Myriam