woensdag 3 februari 2010

Hoe kun je Karen's Doodles digitale stempels bestellen zonder PayPal?

Vraag aan een vriendin die wel een PayPal account heeft om de order voor je te plaatsen. Laat haar in het commentaar gedeelte van PayPal het volgende noteren: Deze order is voor NAAM, zij heeft geen PayPal. Stuur de order alsjeblieft naar: EMAIL ADRES. Karen zal dit registreren en de digitale stempels rechtstreeks naar dit e-mail adres sturen.

7 opmerkingen:

angelina zei

Waarom niet gewoon IDEAL? reuze makkelijk

joyce zei

Idd,, dat maakt het een stuk beter;) en ik ken ook niet iemand die met deze afdrukjes werkt. Dus dat gaat het ook niet worden;)

chrilvian zei

ja inderdaad ik denk dat ideal makkelijker is..............hahahahha maar niet voor de portemenee van mijn man,hihiihhii

Claudia zei

Ik werk ook met ideal en ik moet zeggen dat paypall mij tegenhoudt. Maar komt het omdat ideal alleen in nederland kan worden gebruikt of zo? Ik vind de stempels geweldig, dus zou er wel een aantal aan willen schaffen.

Groetjes, Claudia

Mariska zei

Ik heb niets met Karen's Doodles te maken mag las toevallig de vragen, iDeal is inderdaad Nederlands dames, gaat dus nit werken voor een buitenlands bedrijf. Als gebruiker van Paypal kan ik zeggen dat je er echt niet bang voor hoeft te zijn hoor, je hebt ook geen creditcard nodig ofzo. Je machtigt Paypal (onderdeel van Ebay) gewoon om de betaalde bedragen automatisch van je rekening af te schrijven, dus feitelijk werkt het hetzelfde als iDeal en je hebt ook nog kopersbescherming en dat kun je bij iDeal wel vergeten. Ik heb een keer op Ebay iets gekocht met Paypal wat nooit werd geleverd (uit de VS) en na contact met Paypal daarover heeft Paypal ervoor gezorgd dat ik mijn geld weer terug kreeg, krijg dat maar eens voor elkaar met iDeal :).

xxx
Mariska

Willie Jeuring zei

En hoe bereken je wat je moet betalen???Geen idee!!

Renata van Miltenburg zei

Willie, je kunt op internet kijken naar de wisselkoersen. Dan kun je de dollar omrekenen naar de euro of andersom.

Groetjes, Renata